Kispacsirta kérdése:
Hogyan kell a youtubra videot feltölteni? Lépésről lépésre?
Figyelt kérdés
hang minősége maradjon meg tisztán ,mert fel lett töltve de az elején van hang ,aztán meg elnémul..2013. máj. 18. 12:31
1/13 anonim válasza:
Velem ilyen sosem fordult elő pedig tettem már fel jó párat. Szóval valószínűleg szarminőségű a videó amit felakarsz tenni.
4/13 A kérdező kommentje:
Saját videoról van szó ,egy kb 3x10 perces demo anyag
2013. máj. 18. 13:13
5/13 A kérdező kommentje:
.. ja és át is lett konvertálva mp4 be szóval szerintem ez így már nem hangzik "szarnak"
2013. máj. 18. 13:15
6/13 anonim válasza:
mp4-be XD de épp emiatt szar, mértnem hagytad aviba pl?
7/13 A kérdező kommentje:
nem én konvertáltam egy barátom..mert azt gondolta hogy mivel egy sima szinte házivideo így jobban szólna..:(
2013. máj. 18. 13:20
8/13 A kérdező kommentje:
én sajna nem értek hozzá hogyan kellene feltölteni ,úgy hogy hallgatható legyen légyszi lépéeről lépésre írjátok meg vagy annak is örülnék ha belinkelnétek ide az adott feltötlő oldalát a youtunak
2013. máj. 18. 13:21
9/13 anonim válasza:
#1 és #6 voltam
Hozzáteszem, hogy töltöttem fel a régi rendszerébe az újba és a legújabba is, töltöttem fel a WLM videoszerkesztőjéből, a Cyberlink PowerDirector-ból és telefonról is és eddig ez még nem fordult elő. Amikor jogvédett hanganyag került fel, akkor meg az egészről levették a hangot és nem csak az elejéről.
10/13 anonim válasza:
Youtbe-n bejelentkezel majd a keresője mellett egyből ott virit a feltölt gomb XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!