A facebook azt akarja hogy azonosítsam az ismerőseimet, de folyamatosan hírességek, állatok, rajzok jönnek ki és azt írja, h a válasz nem volt pontos ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra leszedte az adatlapom a face volt 2ezer ismerősöm, természetesen nem mindenkit ismertem és van akit csak 1szer láttam.... arcokról is nehéz lenne felismerni de ez így lehetetlen mert mindig van 1,2 amit nem tudok h kicsoda, mert nem ő van a fotón, valami megoldás ilyenkor?2013. máj. 15. 19:25
1/2 anonim válasza:
Tehát te is az a kis pi..a vagy aki bejelöl mindenkit,feltornázza az ismerőseit 2 ezerre aztán ő a raj.Csinálj másikat és csak azt jelöld be akit ismersz nekem 400 ember van a facebookomon és az összeset ismerem,nem csak egyszer láttam őket elhiheted.Ezek a facebook kérdések kiakasztanak esküszöm,aki barom az minek csinál facet meg minek rajoskodik rajta ???
2/2 anonim válasza:
:D így jártál...én felismerném azt a 500 ismerősömet, akik vannak...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!