Router konfigurálása hogyan?
nos az lenne a gondom hogy van 1 Tenda N3 routerem és egy modemem! a modemet és a routert össze tudtam dugni egy Windows 7-es gépen Tudtam konfigurálni és úgy neteztem hogy rá volt dugva!
haza mentem ésvan egy win xp-s gép!ott be akartam konfiolni hogy menjena net!
be írtama cím sorba az ip-t és nem hozza be! sehogysem elvileg ahoz nem kell net! azt írja hogy a weblap nem elérhető de a másik gépen igen ha rá dugom! hogyan csináljam meg?
Egy routert nem kell telepíteni, TCP/IP protokollon keresztül működik. Illetve nem kell a beállításokat újra elvégezni ahányszor csak új gépet kötsz rá.
Felmész a webes felületre, megnézed hogy a router képes volt-e kiépíteni a kapcsolatot, ha igen akkor már csak a gépet kell ellenőrizni, pl fel van-e telepítve a Wi-Fi vagy LAN hálózati kártya drivere, be van-e állítva a dinamikus IP cím kérés, a tűzfal nem blokkol-e valamit, stb.
Itt van egy neked való videó:
http://www.youtube.com/watch?v=70V3lT4ytFk
Esetleg nézz körül még emellett, mert lehet olyan ami neked jó, elég sok videót raktak fel ennek a tipusnak a konfigjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!