Hello szia kérdése:
Azt irja ki a hibaelharito hogy "A DNS kiszolgalo nem valaszol" windows 8am van es 3hete nem mukodik az internetem, mi a baj?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 16:56
1/8 csacsi2 válasza:
2/8 Komplikato válasza:
Comodo secure DNS:
8.26.56.26
8.20.247.20
Én régebben a prágai műszaki egyetemét használtam. :P
3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom de a hiba ugyan ugy fent all... Teljesen tanacstalan vagyok mar
2013. máj. 15. 17:26
4/8 csacsi2 válasza:
futtatásba írd be cmd
Majd a parancssorba: a következőket (majd enter)
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
nézd meg a szolgáltatásokban nincs -e letiltva a DNS-ügyfél Dnscache. állítsd auto-ra.
Lehet a tűzfal blokkolja a kapcsolatot addig állítsd le.
esetleg reset -áld a modemet (Hátulján egy ki luk ,rá van írva, fogpiszkálóval nyomd be)
Ha ezek sem oldják meg akkor hívd fel a szolgáltatód lehet náluk a hiba.
5/8 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam ezeket, egy ket dolognal egy csomo szoveg kijott ...hol kell megnezni h le van e tiltva? Reseteltem de semmi... A thomesok meg azt mondjak a routerrel van gond,de a szamtek boltban a srac siman megcsinalta de mire haza hoztam nem volt jo... Nem ertek hozza
2013. máj. 15. 17:54
6/8 A kérdező kommentje:
Koszi h idot szakitottal ra
2013. máj. 15. 17:55
7/8 csacsi2 válasza:
Futtatásba: services.msc majd megkeresed a Dns ügfél -t tulajdonságoknál beállítod.
Nézd meg hátha valami más is le van tiltva.
Ha a modem reset sem segít akkor lehet hogy hibás!
8/8 A kérdező kommentje:
A dhcp ugyfel,meg a dns ugyfel is automatikuson van.. Nem hiszem h a modem rossz lenne mert ,a boltab a srac egybol meg csinalta... Amugy lehet en csesztem el meg regebben mert a modemem(dlink) setupjaban kikapcsoltam a dhcpt veletlenul resetelt es nem mukodik azota.es mivel nincs netem nem tudom ujra elohozni azt az ablakot,, nem mukodik koszi megegyszer
2013. máj. 15. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!