Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van egy DSL netem, de nem...

Mr.okos kérdése:

Van egy DSL netem, de nem enged a PPPoE hálózatra kapcsolódni (651-es hibát ír). Mi a hiba?

Figyelt kérdés
A jelszó+név helyes. Van egy router is a háloózatban (D-Link DIR-300) Csak a helyi kapcsolatra (Ethernet port) enged csatlakozni. Nem is lenne gond, mert van net, csak a többi gép akkor tud csak rámennia hálózatra ha az én gépem be van kapcsolva. Mi lehet a gond lehet a gond? Mit tegyek?
2013. máj. 14. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Ööö... Pontosan hogyan néz ki ez a hálózat?

Így kellene kinéznie: az ADSL modemből kijövő kábelt bedugod a router WAN portjába ("Internet"), a számítógépeket rákötöd a LAN portokra, majd a router webes felületén beállítod a PPPoE kapcsolatot, és örülsz.

Ilyenkor normális esetben nem kell bekapcsolva lennie egy bizonyos gépnek ahhoz, hogy a többi gép használni tudja a router által megosztott internetkapcsolatot. Áramot adsz az ADSL modemnek és a routernek, a router becsatlakozik, és kész.

Azt meg egyáltalán nem értem, hogy mi okból akarsz kapcsolódni egy számítógéppel. Ha már a router létrehozta a PPPoE kapcsolatot, akkor máshonnan már nem fogsz tudni becsatlakozni (főleg nem a router mögül).

2013. máj. 14. 19:02
 2/2 anonim ***** válasza:

jól írta elsőke ,

nem kell agyon bonyolítani,

és nálatok a routernek kell a netre csatlakozni,nem a szgépnek ,

[link]

2013. máj. 15. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!