Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy automatikusan csatlakozzak az Internetre a számítógép bekapcsolásakor?
Ugyanis voltak ma kint nálunk a T-Home-sosok (nem voltam otthon csak a szüleim), és kicserélték a modemet (amire az ő hibájukból volt szükség). Eddig automatikusan volt internetem bekapcsoláskor, újratelepítés után stb. AZ új modemmel meg nem. Van rá valami megoldás, hogy ez változzon?
Amúgy egy DSL-360R modemről van szó. Légyszi segítsetek!
Nézz körül a szolgáltatásokban (futtatás: services.msc), valami el lett állítva (letiltva, vagy kézi-re), így nem indul a rendszerrel, csak esemény hatására.Állítsd auto-ra.
Hálózati bejelentkezés,Hálózati helyfigyelés (NLA - Network Location Awareness), vagy nem tudom mi.
Nem vagyok T-home os így nem tudom milyen beállításokat ígényel, de valami nem indule el a géppel együtt az lehet szolgáltatás, vagy program ami kezeli a kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!