Lejárt az 1éves hűségnyilatkozatunk a T-mobile-s mobilnetre. Kell ez ügyben intézkedni, vagy majd nem enged fel?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy éve, h aláírtuk a szerződést. És ma még mindig fel tudtam jönni netezni. Ez hogy lehetséges? Szólnunk kéne be? Vagy majd egyszer csak nem enged fellépni?2009. szept. 30. 12:10
1/3 anonim válasza:
Tovább fizeted a havidíjat, és minden marad a régiben. Az egy év azt jelenti, hogy most már büntetlenül lemondhatod, vagy új kedvezőbb szerződést köthetsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon köszönöm, h ilyen gyors választ kaptam, mert ma akarnánk vmit intézni!!!
Akkor én lemondom, nálunk nincs 3G, és csuda lassú a lelkem.
Ha még netán itt vagy kedves válaszolóm!
A következő lehetőség milyen szerinted?
PR Telekom: PR Uno: maximum sávszélesség:768/256, garantált sávszélesség:256/100, és 3650ft/hó
(Egy nagyon amatőr internetező anyuka)
2009. szept. 30. 12:21
3/3 anonim válasza:
Próbáld megnézni, hogy milyen a Vodafone lefedettsége nálatok? (www.vodafone.hu). Nálunk nagyon jó és valóban szélessávon fut. Én két éve vagyok mobilnetes náluk, meg vagyok elégedve velük (5G Internet Fix 5500 ft havonta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!