Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torvenybe utkozne ha facebooko...

Torvenybe utkozne ha facebookon likeokat adnek el?

Figyelt kérdés
Torvenybe utkozik e? Es mennyiert vennek meg kb szerintetek 1000 likeot a mai facebook orultek? Koszonom elore is!
2013. máj. 9. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bevagy regelve 1000 néven? Vagy hogy gondoltad?
2013. máj. 9. 21:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem dehogy..:) A programom nem reg lett kesz majdnem 2 evig csinaltam... Szerintetek milyen otlet? Lenne vevo?
2013. máj. 9. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nap alatt kitiltanának.
2013. máj. 9. 21:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Uhhh.. nem tudom, hogy kene csinalnom pedig erzem hogy menne...
2013. máj. 9. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát nézd, egy próbát megér, hirdesd, max nem jön be. Elképzelhető, hogy van olyan IQ szintű faj, amelynek a like a sikerélmény/mérce, és inkább pénzt ad érte, minthogy valóban érdekes/tetszetős dolgot tegyen le az asztalra és úgy szerezze meg.

Nem hiszem, hogy törvénybe ütköző lenne, bár még mindig nem tudjuk pontosan hogyan is csinálja a programod. Azért én a helyedben nem itt kérdezősködnék, hanem átrágnám a FB szabályzatait.

A program regisztrál 1000 kamu profilt? :)

Azért vigyázz, nehogy DDoS támadásnak gondolják, késleltesd a request-eket pár (másod?)perccel! ;)

Egyébként vannak ingyenes oldalak, amelyeken keresztül valódi emberek likeolhatják mások bejegyzéseit, és így kvázi likecsere folyik és mindenki jól jár. Ennek az az előnye a kamuprofillal szemben, hogy a likeolók ismerősei is látják az adott tartalmat, és potenciálisan több likera tesz szert így a bejegyzés tulajdonosa.

2013. máj. 9. 21:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod! :) a program nem egyszere adja ki a likeot!! Es lehet 500-at 1000-ret meg tobb ezret is! Minnel tobb likeot kernenek annal tobb ido meg megerkezik! Napokba tellik az 1000 like is par nap! En hiszek benne, hogy a mai tiniknek ez fontos lenne! Csak a tarifakat nem tudom!
2013. máj. 9. 21:33
 7/11 uno20001 ***** válasza:
Nyilván lenne rá valamennyi vevő. De ez lájkcsere is jó ötlet (például: [link] Tarifák: 1 lájk : maximum 2 forint. Többi pedig matematika.
2013. máj. 9. 22:00
 8/11 uno20001 ***** válasza:
Mármint [link]
2013. máj. 9. 22:04
 9/11 anonim ***** válasza:
hát szerintem sem működik, legalábbis hosszútávon nem. de különben tényleg vannak az ilyen feltűnési viszketegségben élők..azok egy 10ezrest is odaadnának párezer lájkért...:D viszont maga az a része büntetendő, hogy kereskedsz vele. konkrétan legálisan lehetne csinálni, ha normálisan felépítenél erre egy vállalkozást, adóznál stb...:D viszont bár nem bíztatni akarlak, de ha jól megcsinálod úgy, hogy a "szolgáltatásod" után nem tudnak reklamálni, akkor az ilyeneket le is húzhatod. nem jó embereket átverni, de azt mondom, hogy aki úgy akar népszerű lenni, hogy közbe nem is az..az meg is érdemli :D
2013. máj. 10. 00:26
 10/11 anonim válasza:

Ez mekkora már! :D

Tuti lenne rá vevő :D

2013. máj. 11. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!