A jó öreg facebook szinte minden funkcióját blokkolta
számomra, miért?
Figyelt kérdés
Be tudok lépni, s ennyi. A korábbi üzenetek helyén egy kis szöveg áll, miszerint: Ez az üzenet már nem érhető el, mert sértőnek vagy levélszemétként jelölték meg. Mindenkinél! Nem tudok új üzenetet írni, sem posztolni, visszaigazolni, lájkolni... Bármit próbálok csinálni, ezt dobja: You can't post this because it has a blocked link. The content you're trying to share includes a link that's been blocked for being spammy or unsafe:
178.48.2.185
(értem mit ír, nem a magyarra fordított verzió érdekel...)
Illetve még annyit, hogy lépjek velük kapcsolatba: van is egy link,ami átirányít egy űrlapra. Kitöltöttem, de b*sznak válaszolni.
Velem is ugyanez történt! Ráadásul a fényképeim közül is teljesen eltűnt egy egész album, mintha nem is létezne..
2013. máj. 9. 08:28
2/8 anonim válasza:
ugyanez történt ma velem is!!! :( sajnos nem tudom mit lehet tenni, ha valaki rájött, kérlek osszátok meg velem is :)
2013. máj. 9. 09:37
3/8 anonim válasza:
nekem eddig ugyanez volt amit leiratok,de már tudok like-olni,meg chat-en irni..de a régi üzeneteimet meg mindig nem lathatom..nemtudom mi lehet ez,de kicsit megnyugtat,hogy a mai reggelen már hárman vagyunk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!