Facebookon ez jelent valamit? (kép)
Amikor beírom a nevét a személynek a keresőbe, ezt mutatja. Nem ismerősöm az illető, csak ismerősnek van jelölve és eddig még nem csinálta ezt, csak most pár órája mutatja így. Meg tudom nézni az adatlapját meg minden. Ha más nevét írom be, nem csinálja ezt.
Ez az ikon azt jelenti, hogy nem sikerült a képét betölteni. Ezernyi oka lehet, ne aggódj miatta. Próbálj CTRL+F5 (frissítés)-öt nyomni a böngészőben úgy hogy látszódik ez a kép, hátha segít.
A másik, ami hasznosabb lehet, hogy ha legközelebb képet szeretnél mutatni arról amit a monitorodon látsz, akkor nyomd meg a billentyűzet PrintScreen billentyűjét (A Home, End, Insert, Pause környékén keresd, lehet PrnScr van ráírva). Ekkor kikerül a vágólapra a kép amit látsz. Indítsad el a Paint-et, és nyomd meg a CTRL+V (beillesztés), és már ott is a kép.
Értem, köszönöm. Már azt hittem azért van, mert elutasította az ismerősnek jelölést, vagy valami ilyesmi.
Nem szoktam telefonnal ilyenről képeket csinálni, csak ezt nem lehetett képkivágással megcsinálni, de köszönöm a tippet és a választ is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!