Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hipernet 100gb éjszakai...

Hipernet 100gb éjszakai adatforgalom hol ellenőrizhető?

Figyelt kérdés
Úgy tudom h be kell regisztrálni a telenor.hu de amikor a regisztrálásra megyek ezt írja ki "A szervezet tanúsítványa érvénytelen" ,tudom hogy mit jelent de másnak is ezt mutatja?Máshol is meg lehet nézni hogy mennyit használtam el az adatforgalmamból?

2013. máj. 6. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Itt elvileg minden előfizetéseddel kapcsolatos dolgot ellenőrizhetsz: [link] De ahhoz szokj hozzá hogy 1 héten jó ha működik 3 napot ez a rendszer. Akkor tudd elpukkanni az agyam amikor várok 1 órát az ügyfélszolgálaton hogy módosítsak valamit az előfizetésemen vagy hogy befizessem a számlámat és közli velem az ügyfélszolgálatos hogy nem tud módosítani semmit mert kidobja őket a rendszer...
2013. máj. 6. 20:17
 2/3 A kérdező kommentje:
erre is ugyanazt írja ki:/,de azért köszi
2013. máj. 6. 21:48
 3/3 anonim válasza:
van egyszerűbb is. beírod a google-ba hogy billinfo és a legfölsőre rámész. onann pedig egyszerű.
2013. máj. 14. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!