Ha megszúnik az xp támogatása, akkor már nem lehet ezt használni? Utána milyen op rendszert lehet helyette felrakni?
Kivánom Gates-nak, hogy amikor vásárol egy új autót, a régi otthon álló helyben essen alkatrészeire a garázsban.
AMúgy fog működni, jól írták, csak javítások nem lesznek rá. Ami nem nagyon érint, mert eddig is le volt tiltva, minden frissítés letöltése után csak lassabb lett.
visszanéztem, hát sírok...
3-nak: én egy 1magos AMD 3000+-on 2x 512Mb ramon használok win7-et és simán megy... persze jól kell megválasztani a programokat amiket használsz...
Egyébként a Linux vírusmentességéről egy szép cikk 10 évvel ezelőttről: [link]
És egy idénről: [link]
Hogy miért ütnek akkorát a windows vírusok a linuxosokhoz képes? Mert kikapcsolják egyesek a frissítést és persze, h telibekapnak egy hibát kihasználó vírust. Linuxon meg mindenki nyomogatja a apt-get updta&&pat-get upgrade és testvéreit naponta-hetente.
Mellesleg Bill Gates csókoltat mindenkit, nézzetek már körül...csak 1 példa: az Ubuntu LTS 2 évente jön ki és 3-5 év támogatás van hozzá ( [link] Debian frissítések pedig 3 évig vannak egy verzióhoz, utána dist upgrade.
Ezekhez képest az XP 2001. október 25-én jött ki és 2014. április 8-ig fogják supportálni: ez alsós matekkal számolva is ~12,5év! Aki ennyi idő alatt nem vesz 1 gépet, az megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!