ez jó kérdés.. tényleg, ha van egy működő upc-modemes wifim, és egy t-homost is szeretnék még beüzemelni, akkor az műszakilag megoldható?..
de most komolyan.. :-) nem anyázni, nem hülyézni, ha szabad kérnem..
bocsánat a kérdezőtől.
Kedves kérdező, annyira ellátsz mindet infóval, hogy én már az sem tudom melyik világ szélén vagyok. :D
Kicsit bővebben, ha lehet! Milyen típusú eszközeid vannak? Hány géped, hol és milyen módon csatlakoznak? Miért akarsz 2 Wi-Fi hálózatot? Az első nem fedi le teljesen a házat?
Amúgy nem szükséges 2 internet előfizetés ahhoz, hogy 2 Wi-Fi hálózatod legyen. Második Wi-Fi -nek ne routert vegyél ha már van egy, hanem Access Point -ot, sokkal könnyebb beállítani. 2 db Wi-Fi routerrel egy hálózaton belül csak a kavarás van, pl. dupla címfordítás stb.
De az is lehet hogy második Wi-Fi hálózat helyett, inkább a Range Exender lenne a megoldás. Ezért lenne jó tudni a pontos körülményeket, mert így lehetetlen tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!