Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha már van wifim akkor hogyan...

Ha már van wifim akkor hogyan tudok másikat csinálni?

Figyelt kérdés

2013. máj. 5. 08:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
és ha a bejövő wifihez raknák egy elosztót és úgy a többit?
2013. máj. 5. 14:13
 12/26 anonim ***** válasza:

ez jó kérdés.. tényleg, ha van egy működő upc-modemes wifim, és egy t-homost is szeretnék még beüzemelni, akkor az műszakilag megoldható?..

de most komolyan.. :-) nem anyázni, nem hülyézni, ha szabad kérnem..

bocsánat a kérdezőtől.

2013. máj. 6. 06:58
 13/26 A kérdező kommentje:
Figyu előkell fizetni a t-homnál és 2wifis kábelt kell behozni a lakásba
2013. máj. 6. 07:20
 14/26 A kérdező kommentje:
Lya és nincs gond
2013. máj. 6. 07:21
 15/26 P.O.C. ***** válasza:

Kedves kérdező, annyira ellátsz mindet infóval, hogy én már az sem tudom melyik világ szélén vagyok. :D

Kicsit bővebben, ha lehet! Milyen típusú eszközeid vannak? Hány géped, hol és milyen módon csatlakoznak? Miért akarsz 2 Wi-Fi hálózatot? Az első nem fedi le teljesen a házat?

Amúgy nem szükséges 2 internet előfizetés ahhoz, hogy 2 Wi-Fi hálózatod legyen. Második Wi-Fi -nek ne routert vegyél ha már van egy, hanem Access Point -ot, sokkal könnyebb beállítani. 2 db Wi-Fi routerrel egy hálózaton belül csak a kavarás van, pl. dupla címfordítás stb.

De az is lehet hogy második Wi-Fi hálózat helyett, inkább a Range Exender lenne a megoldás. Ezért lenne jó tudni a pontos körülményeket, mert így lehetetlen tanácsot adni.

2013. máj. 6. 10:16
 16/26 A kérdező kommentje:
P.O.C. van skypeod ha igen akkor megadod priváto?
2013. máj. 6. 13:35
 17/26 P.O.C. ***** válasza:
Nem adom ki idegeneknek a Skype -om. De miért nem írod a kérdésedbe a problémádat? Ha privátban kérsz segítséget az csak neked hasznos, más nem tud okulni belőle.
2013. máj. 6. 14:45
 18/26 A kérdező kommentje:
igaz de leírni nem annyira jol tudom
2013. máj. 6. 15:09
 19/26 anonim ***** válasza:
Juj olyan izgatott vagyok, már engem is nagyon érdekel, hogy mit is szeretne tulajdon képen.
2013. máj. 6. 20:36
 20/26 A kérdező kommentje:
na akk elkezdem ahonnan a wifi bejön oda rakok egy elosztót és elviszem a kábelt a hova szeretném és utána a routert és rá a wifit kötöm és úgy működhet?
2013. máj. 7. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!