Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom a webmail-es...

Hogyan tudom a webmail-es felülettel NEM rendelkező céges postafiókomba érkező leveleket átirányítani a privát, gmail-es e-mailemre?

Figyelt kérdés

2013. máj. 3. 21:44
 1/2 A kérdező kommentje:

Pár pluszinfó aggályoskodóknak:

Egy újságnak dolgozom be otthonról(!) szabadúszó újságíróként, és most egy ideig nem áll módomban azon a gépen dolgozni, amin eddig.

Tehát NINCS olyan főnök, aki ott állna mindenkor szorosan a hátam mögött, és lesné, hogy miért a privát fiókomba mennek az e-mailek, és nem is szeretném, hogy erről tudjon az illető. (De tudhat, de semmi köze a magánéleti dolgaimhoz, és ahhoz, hogy most per pillanat csak az jut osztályrészemül, hogy a szüleim gépéről dolgozzak, mert a az a gép, amire az outlook fel van téve, az én lakásomban van, az meg ki van adva albiba egy idegennek, onnan pedig a gépet - ami le van jelszavasítva- a döher monstrumsága miatt nem tudom elhozni...)

2013. máj. 3. 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Átirányítani nem tudod, viszont azon a gépen, ahol meg akarod nézni a leveleket, beállítod a postafiókot az outlookban, és akkor már olvasható lesz. Ha azt akarod, hogy a munkahelyi gépre is érkezzenek meg ugyanazok a levelek, akkor azt is be kell állítani, hogy egy példány maradjon a szerveren. Az Outlook képes egyszerre több fiókot is figyelni. Viszont ha csak a netes Gmail fiókodat tudod nézni, akkor egyelőre nincs megoldás.
2013. máj. 4. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!