Hogyan valtozttathatom meg a windows ip cimet telepites nelkul?
Ezt talaltam de nalam nem mukodik :( Az IP cím váltás egy egyszerű folyamatát írom le nektek.Ez akkor jó, ha bannolnak egy szerverő IP cím alapján.
1.Nyissunk meg egy jegyzettömböt és másoljuk be ezt:
Echo ipconfig/flushdns
ipconfig/flushdns
echo ipconfig/release
ipconfig/release
echo ipconfig/renew
ipconfig/renew
exit
2.Ezt mentsük el pl. IPchanger néven bat kiterjesztéssel (IPchanger.bat). Ennyi volna az egész.Ha váltani szeretnénk csak futtatjuk a fájlt.Nem minden kinél működig , de ezért nem kell mérgelődni.Érdemes kipróbálni.
Van hogy oldalak feketelistára teszik az ip-címet, ha éppen az amit a szolgáltatód adott és dinamikus a cimed akkor így jártál, írni kell a szolgáltatónak, hogy feketelistán vagy, de ez hosszadalmas. Nekem jelenleg a citromail -al akadnak pont -e miatt gondjaim, de el kell fogadjam. Ha észreveszik akkor kapsz újat tőlük, vagy leveszik a listáról!
Egyéb programok simán proxy -t adnak (szerintem a proxyswitcher az egyik legjobb) de lassu nettel felejtős! (
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!