Miért akad el a videó lejátszás közben?
Figyelt kérdés
A Képtelenség.hu oldalon a rövid videók nem futnak le végig, csak kb 1/3-ad részig, ott elekad, csak a töltési jel forog középen. Vagy két hete teszi ezt, előbb jó volt. Mi lehet az oka, tudna valaki segíteni? Már újraraktam a gépet, de a helyzet nem változott.2013. máj. 2. 15:02
1/1 anonim válasza:
Üdv! Nekem dettó ugyanez a gondom és kizárólag a képtelenség.hu oldalon. A beágyazott Youttube videók is csak kb. 10 másodpercig mennek, aztán fagyi. Az egyéb videók is ugyanazt csinálják, mint ahogy azt leírtad. Próbáltam utána nézni a dolognak, de eddig semmi használhatót nem találtam. Az a baj, hogy a képtelenség.hu oldalnak nincs saját fóruma, ahol jelezni lehetne a problémát. Ha találok valami megoldást jelzem itt neked, de ha te találsz hamarabb valamit, kérlek írd meg. Az egyik kedvenc oldalamat veszítem így el, mivel nézhetetlen és ezt sajnálnám. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!