Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Counter strike 1.6?

Counter strike 1.6?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy szervert csinálni cs 1.6-hoz lehetőleg ingyen és router nélkül és hamachi nélkül nem wifis netem van.

Valaki leírná pontosan hogy kell csinálni és valaki olyan írja aki már csinált cs szervert és lehetőleg más is feltudjon jönni rá?

2013. máj. 2. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz szerintem jó a házi szeró. Olyan pingek lennének a szerón. Amúgy milyen neted van? Mert ahhoz nagyon nagy net kell.
2013. máj. 3. 12:15
 2/6 A kérdező kommentje:
mobilnetem van de am csak 6-10 en lenénk rajta
2013. máj. 4. 11:13
 3/6 A kérdező kommentje:
am a ping nem számít nekem is nagy szokott lenni a pingem am akkor el tod mondani es tod router és hamachi nélkül?
2013. máj. 4. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Á azért annyira nem vágom ezeket a dolgokat hogy el tudjam mondani :/ Youtubon keress rá. Amugy jobban jársz egy 12 slotos bérelt szeróval szerintem ˙:)
2013. máj. 4. 12:22
 5/6 A kérdező kommentje:
es az menyi? am csak 12 en lehetne max feljönni am a youtubem rákerestem ezelőtt vagy 60 szor de ugyan ugy volt és megcsináltam ahogy a videóba volt de nem tudott más feljönni rá am nem lehet valahogy ingyen csinálni?
2013. máj. 4. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Mobilnettel felejtsd el sajnos!

Így felejtős nem olyan drága már egy szerver bérlés, de van egy csomó üres szerver is vagy ahol csak páran vannak!

Keress itt: [link]

2013. máj. 4. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!