Ideiglenesen le vagyok tiltva facebookon? Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Most próbáltam bejelentkezni. Azt nemtudom, hogy hibás jelszót írtam-e be, de az enter lenomása után kidobta, hogy "Ideiglenesen le vagy tiltva" alatta pedig angolul, hogy túl sokszor próbáltam bejelentkezni, sikertelenül. Pedig jó ideje már nem írtam félre a jelszavam. Ez után viszont újra beírtam a jelszavam, és már sikerült a bejelentkezés.
Lehetséges, hogy valaki fel akarja törni a profilom ? vagy inkább ez csak egy újabb facebook bug ? mivel több, ehhez hasonló kérdést láttam a neten mostanában (itt gyiken is volt egy kb egy hete meg yahoon answers-en is). Kinek volt még ilyen esete ?
2013. máj. 2. 01:49
1/2 anonim válasza:
Próbáltál közvetlen utána bejelentkezni? Tegnapelőtt pontosan ez történt velem. Mondom micsoda? Órákkal azelőtt voltam utoljára a Facebook-on, elsőre helyes jelszóval mert a böngésző megjegyzi.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, közvetlen ezután bejelentkeztem, és engedte.
2013. máj. 2. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!