1/3 anonim válasza:
írkálsz mindenkinek kérdéseket, és utánna odarakod, hogy visszakérdez-e. legyél bölcs. bár szerintem nagyon nagyot fognak ezek a "celebek" koppanni, amikor elmúlik ez az ask.fm láz. nekem is van 1-2 ismerősöm, van 20ezer válasza, facebook-on meg minden képén 200-300 lájk. aztán ebből hány ember az, akire számíthat...maximum 10. a normális ismerőseit meg lenézi, mert nem istenítik. én nem ajánlom, hogy te is ilyen akarj lenni.
2/3 anonim válasza:
Igen,az joo ha a vegere odairod h visszakerdezel-e,de ugyis lehet e mellè,hogy kuldesz sok ajandekot,es lajkoltatsz 1 ajandekert mondjuk 300-at es 50 kerdest pl.csak kerdes,h belemennek-e.de en pl.igy csinalom.es bevallt.
3/3 anonim válasza:
Általában azok a "celebek" ask-on akik videó válasszal válaszolnak néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!