Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Léteznek ingyenes proxy...

Léteznek ingyenes proxy programok?

Figyelt kérdés
Próbáltam már bizonyos ip elrejtő programot...De csak az oldalhoz tartozó "ip cím mutató" mutatta az új ip címet, a whatismyipaddress.com -on változatlanul ugyan azt az ip címet írta ki nekem...(Hide my ip és mask my ip programokat próbáltam.) Létezik ingyenes működő ilyen jellegű program, ami biztonságos és rendesen működik?

#ip #proxy #elrejtés #mask my ip #mask ip
2013. ápr. 30. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha ilyenre van szükségem, akkor előveszem a jó öreg FireFox-ot, és ott szépen átírom a kézi proxybeállítás alatt lévő http proxyt egy ingyenes proxyra, aztán már tolhatom is amit egyébként nem kellene.

Többet nem segítek, jöjj rá magadtól, és nagyobb lesz az öröm.

De ne feledd, ezzel még nem teljesen zárod el magad a külvilágtól, ez csak egy nagyon minimális elrejtés.

2013. ápr. 30. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:

proxy = meghatalmazott, helyettes.

[link]

alapból a proxy fogalmával nem vagy tisztában! ...

Amit te szeretnél azt inkább a VPN címszó alatt keresd.

[link]

de az meg fizetős... és az se 100%-os megoldás, bár nem tudom mire szeretnéd használni...

2013. ápr. 30. 18:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám rendesen elzárni magamat "külvilágtól"? Nem szeretnék semmilyen illegális dolgok csinálni, mielőtt ezt gondolnátok, csak szeretnék anonym lenni, mert nem szeretem, hogy tisztában vannak ismeretlen emberek az én "kilétemmel".És amúgy sem tartozik másokra, hogy én mit csinálok a neten.Ezért szeretnék védelmet élvezni ilyen területen.
2013. ápr. 30. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
És ki látja, hogy mit csinálsz az interneten? Senki nem nézi. Felhasználják az oldalak a statisztikájukra, és a reklámokra, nagy dolog. Reklámokat amúgy is egyszerűen ki lehet szűrni, többi meg minek izgasson...
2013. ápr. 30. 18:35
 5/5 uno20001 ***** válasza:
TOR?: [link]
2013. ápr. 30. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!