Proxi szerver? ) bővebben lent)
Elsősorban mi is pontosan egy proxi szerver?
Elvileg egy olyan kisebb szerver, ami közelebb van az isp kiszolgálóhoz, ezáltal egy proxiszerverről hamarabb eljut az internet maga, mint indormáció a gépemhez, nem?
mert most a Maxthon (4) Cloud Browser gy ideje mondja, hogy az internet explorer féle proxi helyett használjak másikat, de nem tudom, hogy olyat hol találok?
lehetőleg valami ingyenes proxi elérés van?
mert a router is szívesen használna egyet :D
köszi, nem ez volt a kérdés,
de egyébként azért, mert a böngésző kéri!
Ja értem, köszönöm szépen :D
tehát alapból jól képzeltem el mi is az a proxi szerver :D
csak mert az én 'szakterületem' a videózás, és ott egy proxi pont ezt csinálja, az eredeti fájl kisebb, gyorsabb változatát használom fel, na mindegy,
amúgy a mathont tudom ajánlani, mert szinkronizálja pl a telefonoddal az előzményeket, letöltéseket, kedvenceket, és piszokgyors!
a maxthon vakvágány. Annó 5-6 éve elég versenyképes volt firefox-al,én is használtam. De mostmár nem. és nem is fogom.
A chrome a single-kernel kódfordítójával teljesmértékig egy profi böngésző, hátha nem rontják el az új multikore-kernellel....(kopkopkop)
kedves utolsó, mért lenne vakvágány?
fent van a chrome, a fox és a maxthon!
a chrome folyton hibaüzenettel kidob, nem tudom mi a baja,
a foxot nagyon szeretem, mert sebességben megegyezik a chromeal!
de mégiscsak am axthon a leggyorsabb, és eddíg sehol sem fagyott le, mindent visz és a kis extrákkal sokkal gördülékenyebben megy, mint a többi!
elhiszem, hogy 5-6 éve fos volt, de most tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!