Miért nem tudok belépni a skype fiókomba, azt írja már be vagyok jelentkezve ezen a gépen? (Lent)
Amikor írom be a felhasználó nevet és jelszót belépés és ezt írja:
Nem sikerült elindítani a skypeot: Ön már be van jelentkezve ezen a számítógépen. Kérjük, jelentkezzen ki, majd újra be!
Pedig a gép indítása után ezt írja ki folyton, más felhasználóba beenged.. Másik gépen be enged abba az accba.
Eddig a gépemen automatikus bejelentkezés volt beállítva.
Ha tudtok megoldást előre is köszönöm a választ :)
Ez a gép lehet hogy egy T peredionos első kategóriás továbbfejlesztettet radeltiáns zewqvantis fewwulos ++ os gép amelyek szoktak ilyeneket csinálni, de csak akkor ha HVG zettoros rezaxis qaunutomos mert ez a HVG nem jó a skype hangfelvételek reqvalifikálásos beroffőntórossálására.
Ennyi. Ezt mindenki tudja. Szerintem csak kiröhögtetted ezzel a kérdéssel magadat!
Én sem képzeld el!
Ez csak tapasztalat.
hallod ezeket a szavakat életembe nem halottam XDD amugy te csak a problémát írtad le:))
megoldást nem tudsz?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!