Miért nem teszi ki a facebook az idővonalamra a zenét?
Figyelt kérdés
Akárhányszor közzéteszek facebookon egy zenét nem rakja ki az idővonalamra csak a hírekben jeleníti meg. Mitől lehet ez? Segítsetek!2013. ápr. 29. 14:07
1/2 anonim válasza:
Mostanában a fejlesztők eléggé kavarják a facebookot, vagy rosszul csinálod vagy a face hibája. Én nem is egyszer képet nem tudtam felrakni.
2/2 anonim válasza:
Én meg kapok egy csomó olyat, pl. youtube-ost, amin nem látom, hogy mi az, csak ha megnyitom.
Ha mobilsticket használok, akkor zabálja az adatforgalmamat, hogy egy csomó olyat nyitok meg, amit aztán nem hallgatok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!