Be lehet állítani a gmail-t, hogy új üzenetnél hangjelzéssel jelezzen?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 11:23
1/7 P.O.C. válasza:
Használ valamilyen levelező kliensbe a gmail -edet. Nekem pl. Mozilla Thunderbird -em van, alapból ad hangjelezést és meg is lehet változtatni egyéni hangjelzésre.
2/7 anonim válasza:
Gmail Notifier plus néven keresd.
Számtalan változata létezik, de nem mindegyik képes a hangjelzésre.Több változatát kipróbáltam, mire ráakadtam a legjobbra. Sajnos linket nem tudok adni.
3/7 Komplikato válasza:
Én Trilliant használtam erre a célra, de később feltűnt egy idióta hangocska és rájöttem simán böngészőből kinyitva a GMail ad hangot új levél érkezésekor. Csak se nem feltűnő, se ne hangos ...
5/7 A kérdező kommentje:
Mozzilához :)
2013. ápr. 29. 21:06
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!