Miért nincs felnőtt tartalmú reklámokon mondjuk olyan gomb mint felnőtt oldalakon hogy elmúltál-e már 18?
Figyelt kérdés
pl a felnőtt reklámokat leginkább filmnézéskor tapasztalom.. Rákattintok egy linkre és egyből berakja a csöcsöket meg a nemiszerveket a képembe.. Miért nem csinálják meg a reklámokat is korhatárosra???2013. ápr. 26. 20:36
1/5 anonim válasza:
A felnőtt oldalaknál is csak akkor van, ha a tulajdonos cég olyan helyen van bejegyezve, ahol ez kötelező (pl Luxemburg adóügyileg nagyon csábító a cégeknek, de ott pl kötelező a gomb - persze sokszor bevállalják).
A reklámok pedig jellemzően ki vannak szervezve más cégeknek értékesítésre és karbantartásra, általában más szerverről is futnak - és ezen más országbeli cégekre nem vonatkozik ez a megkötés.
Az internet még mindig kicsit gyerekcipőben jár sok szempontból.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem.. És nincs valami böngészőkre hogy lelehessen tiltani a felnőtt tartalmú reklámokat?
2013. máj. 5. 18:06
3/5 anonim válasza:
Dehogynem. Gyerekzárnak hívják, van egy csomó ilyesmi program. Persze nem csak gyerekek felügyeletéhez lehet használni őket, be lehet állítani bennük, hogy milyen típusú, tartalmú oldalak jelenjenek meg. Ezek a továbbiakban csak jelszóval lesznek láthatóak.
4/5 A kérdező kommentje:
Én olyanra gondolnék hogy beállítom hogy mondjuk +18-as reklámokat ne jelenítsen meg és ottvan mondjuk mellette egy ki/be kapcsoló gomb a beállításoknál.. és amikor bevan kapcsolva akkor mondjuk a felnőtt reklám helyére semmit vagy fehér képet vagy más reklámot rak be.. Van ilyen?=)
2013. máj. 5. 18:27
5/5 anonim válasza:
Ilyen konkrétan nincs (legalábbis én nem tudok róla) de az adblock-ot elég jól meg lehet tanítani az ilyenekre. (Firefox és Chrome kiegészítő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!