Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan oldjam fel ezt a fajta...

Hogyan oldjam fel ezt a fajta 'blokkolást'?

Figyelt kérdés

Egyetlen freeblogon létrehozott blogesetében sem enged a rendszer kommentet írni.

Ezt a hibaüzenetet írja kia rendszer:

"Spam komment

A rendszer szerint ez egy spam komment volt. Hogy miért? A teljesség igénye nélkül:

* Rengeteg linket írtál bele

* Spamokban terjesztett linket írtál be

* Egy csomó más kommentedet is spamnak minősítette a rendszer

* A géped IP címe benne van valamelyik publikus, spam kommentelők IP címét nyilvántartó listában. (Futtass spyware irtót a gépeden.)"

Nem írtam be egyetlen linket sem, egyáltalán. Más alkalommal sem. Tényleg nem szoktam spamelni, és eddig engedett is a rendszer kommentet írni, csak az utóbbi héten nem enged de azóta egyáltalán nem. Ja,és időközben használtam spyware írtót is, stb. Mit kell tennem?

2009. szept. 26. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Vaalmilyen fertőzés van a gépeden, elsősorban a levelezést kellene átnézetned a vírusirtóval.
2009. szept. 26. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Milyen levelezést?

A Freeblogos rendszer nem enged kommentelni. Tudom, hogy a gépemmel van a baj, de konkrétan mit tudnék tenni?

Már lefuttattam a vírusirtót illetve olyan programokat, amelyek malware, spyware stb. ellen vannak. A sütik közt talált is spyware-t, amit töröltem is. Majd újraindítás, frissítés után ugyanazt a hibaüzenetet kapom.

A teljes rendszer kb. 1 hónapja lett teljesen telepítve, teljes formázást követően.

Ezek után mit tudnék még tenni, hogy jó legyen?

2009. szept. 26. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Valami mégis van. Próbáld meg így: rendszergazdai fiók/startmenű/ minden program/ kellékek/rendszereszközök/rendszer-visszaállitás. Itt kapcsold ki a Fiygelést, aztán újrainditás és futtasd le az összes vírusirtót egymás után. Ha kész, akkor megint inditsd újra és kapcsold visza a fiygelést. Az a pocsék rendszervisszaállitás a vírust is viszaállitja.
2009. szept. 26. 23:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a Kaspersky Antivirus 30 napos próbaverziójával. [link]

Töltsd le a rendszergazdai oldalra és telepitsd. Kulcsot adnak hozzá. Ez a legerősebb jelenleg.

2009. szept. 26. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!