Hogyan oldjam fel ezt a fajta 'blokkolást'?
Egyetlen freeblogon létrehozott blogesetében sem enged a rendszer kommentet írni.
Ezt a hibaüzenetet írja kia rendszer:
"Spam komment
A rendszer szerint ez egy spam komment volt. Hogy miért? A teljesség igénye nélkül:
* Rengeteg linket írtál bele
* Spamokban terjesztett linket írtál be
* Egy csomó más kommentedet is spamnak minősítette a rendszer
* A géped IP címe benne van valamelyik publikus, spam kommentelők IP címét nyilvántartó listában. (Futtass spyware irtót a gépeden.)"
Nem írtam be egyetlen linket sem, egyáltalán. Más alkalommal sem. Tényleg nem szoktam spamelni, és eddig engedett is a rendszer kommentet írni, csak az utóbbi héten nem enged de azóta egyáltalán nem. Ja,és időközben használtam spyware írtót is, stb. Mit kell tennem?
Milyen levelezést?
A Freeblogos rendszer nem enged kommentelni. Tudom, hogy a gépemmel van a baj, de konkrétan mit tudnék tenni?
Már lefuttattam a vírusirtót illetve olyan programokat, amelyek malware, spyware stb. ellen vannak. A sütik közt talált is spyware-t, amit töröltem is. Majd újraindítás, frissítés után ugyanazt a hibaüzenetet kapom.
A teljes rendszer kb. 1 hónapja lett teljesen telepítve, teljes formázást követően.
Ezek után mit tudnék még tenni, hogy jó legyen?
Próbáld meg a Kaspersky Antivirus 30 napos próbaverziójával. [link]
Töltsd le a rendszergazdai oldalra és telepitsd. Kulcsot adnak hozzá. Ez a legerősebb jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!