Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A gondom a következő lenne:
Itthon 120MB-s netem van, viszont valamiért az RTL MOST állandóan bufferol, már ha egyáltalán betölti a videót. Az egészben az a poén, hogy a szomszédnak mindössze 2MB-s internetkapcsolattal olyan szépen megy, hogy öröm nézni.
És most kérdem én! A a szomszédnak 2 megás nettel megy, akkor nekem 120 megással miért nem?
2013. ápr. 23. 15:39
1/10 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, neki is 120Mb-es nete van és nála sem működik rendesen, kipróbáltuk az én 50Mb-os netemmel és nálam sem normális.... tehát a hiba nem az ön készülékében van :)
2/10 A kérdező kommentje:
Na de mi lehet a gond? A régi számítógépemmel is ez volt, meg az újjal is? Mondjuk akkor még "csak" 60MB-s netem volt... NA DE 120 MEGÁVAL NEM JÓ???
2013. ápr. 23. 16:10
3/10 anonim válasza:
Ebben az esetben a kiszolgálóval lesz baj, nem pedig a gépeddel vagy a neteddel!
4/10 anonim válasza:
Próbáld más böngészővel esetleg... hátha
5/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam Firefox-szal, Chrome-al, Operával, Comodo-val, és Seamonkey-val, de mindegyikkel rossz. Egyébként az UPC-nél vagyok, semmi gond nincs vele. Legalábbis rendesen jön 120-szal a netem, s 3-5ms a pingem.
2013. ápr. 23. 17:02
6/10 A kérdező kommentje:
*és
2013. ápr. 23. 17:02
7/10 anonim válasza:
Az én 50 megás netemmel sincs probléma mégsem megy rendesen az RTLMost... de látod még a 2Mb/s is elég neki, szóval nem a gépeddel vagy a neteddel lesz a baj.. mondom itt maga az oldal-bővítmény-kiszolgáló a sz@r
8/10 A kérdező kommentje:
Tehát gyakorlatilag esélyem sincs, hogy jó legyen?
2013. ápr. 23. 17:43
9/10 anonim válasza:
Nem mondom, hogy esélyed sincs, mert ugye a szomszédnak működik és biztos sok más embernek is! Csak hát ez a szakma ilyen szakma... Nem igazán van rá gyógymód.
10/10 A kérdező kommentje:
Értem.
2013. ápr. 23. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!