Ha a Facebookom azt írja " ideiglenes le lettél tiltva" azt tényleg ideiglenes, vagy örökre?
Figyelt kérdés
csináltam egy oldalt, küldözgettem pár embernek, egyszer csak kiírta, hogy ideiglenesen le vagyok tiltva, nem léphetek be. könyörgöm, segítsetek! :(2013. ápr. 22. 17:22
1/2 anonim válasza:
Nekem is ezt írta ki ma reggel. Aztán 5 perc múlva újra próbáltam és beengedett. Egy idióta pasi letiltatott, mer nem akartam megfeküdni neki. És a kedves Facebook persze ezér büntet engem. Azér meg lehet nézni hogy ki zaklat kit. Ő írt nekem kb. 50 üzit, én meg kettőt. Csak én nem vagyok olyan hugyagyú mint ő, és nem tiltatgatok mindenkit minden szarért. Szóval ne aggódj, lehet hogy nálad is csak néhány óráról van szó.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, egy negyed óra után vissza is engedett. :)
2013. ápr. 22. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!