Wifi-n keresztül kapom a netet tableten. Tudják nézni azt, hogy én mit csinálok?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen rászoktam kapcsolódni a wifire.Attól félek,hogy az akitöl jön a net az tudja nézni azt amit én csinálok.pl:facebook stb...2013. ápr. 22. 09:18
1/15 anti paladin válasza:
Igen, meg tudják nézni, hogy milyen oldalakat látogatsz.
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor is ha inkognitóban nézelődök?
2013. ápr. 22. 09:46
3/15 anonim válasza:
Az semmit nem változtat, ugyanúgy visszakereshető.
Inkognitó mód arra való, hogy az eszközön ne lehessen visszanézni milyen oldalakat néztél.
4/15 anonim válasza:
Meg tudja nézni. Sőt: mindent lát is, amit nem titkosított csatornán küldesz. (pl.: freemail levelek szövege és hasonlók)
5/15 A kérdező kommentje:
És azt lehet tudni,hogy ha visszanézik azt amit csináltam?Kilehet törölni anak a gépéröl akiéröl kapom a netet?
2013. ápr. 22. 10:52
6/15 anonim válasza:
Aki ilyen rendszer állít fel, az általában figyelmet fordít arra is, hogy ne férjenek hozzá a rendszeréhez.
Kideríteni úgy lehetne esetleg, hogy egy trace parancsot indítasz útjára és megnézed, hogy miket érint. Általában egy routert szokott csak érinteni, mielőtt kilép az internetre. Ha közbe van iktatva egy másik gép, az feltűnik ezen az útvonalon...
7/15 A kérdező kommentje:
És ilyen trace parancsot hogyan lehet indítani?
2013. ápr. 22. 11:21
9/15 A kérdező kommentje:
:(((
Azért köszi :)
2013. ápr. 22. 15:11
10/15 A kérdező kommentje:
Am sima asztali gépen hogyan kell futtatni ezt a trace parancsot?
2013. ápr. 22. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!