Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » FireFox kezdőlapja bekatant...

FireFox kezdőlapja bekatant hogyan tudnám újra helyrehozni, hogy ne vesszenek el egy újrarakással az elmentett dolgaim?

Figyelt kérdés

Felakartam rakni a microsoft egyik programját amely mellé a Qvo6 progit automatikusan felrakta amit azon nyomba letöröltem de beírta magát a firefoxba és egyszerűen bármit csinálok hiába változtatom meg a kezdő lapomat folyamat ha megnyitom ezt az oldalt hozza be kezdésképpen : [link]

De amint rákatintok "házikóra" automatikusan a beállítot kezdőlapot hozza be :/ van valami tip h tudnám újra beállítani h egyből az én általam választott kezdőlap jelenjen meg legelőször :) Előre is köszönöm a választ!

2013. ápr. 21. 23:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg bővítményként nincs-e benne, mert ezek gyakran yilen módon is intézik a dolgaikat, vagy épp egy külön kis progi települt hozzá, iylenre is votl már en m egy példa.
2013. ápr. 22. 00:10
 2/3 minimalis ***** válasza:

Ha a kezdőlap bállításásnál nem tudod átállítani a dolgokat, akkor próbáld meg az "about:config"-nál.

Fel fogja rá hívni a figyelmed, de én is megteszem: Ne állítgass át random dolgokat, próbáld meg megkeresni, hogy hova ékelődte be magát, márha ott megtalálod.

Csak írb be a címsorba, hogy about:config

2013. ápr. 22. 00:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!De sajnos nem sikerült így se :/ A bővítményekben megnéztem oda is beékelte magát mint automatikus kezdőlap. az about:config ban is kerestem ott se találtam meg de most megnéztem rosszul fogalmaztam meg amit kiírtam mivel nem csak a firefox-nál hanem mindegyik internet böngészömnél úgyan ez a helyzet :/
2013. ápr. 22. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!