FireFox kezdőlapja bekatant hogyan tudnám újra helyrehozni, hogy ne vesszenek el egy újrarakással az elmentett dolgaim?
Felakartam rakni a microsoft egyik programját amely mellé a Qvo6 progit automatikusan felrakta amit azon nyomba letöröltem de beírta magát a firefoxba és egyszerűen bármit csinálok hiába változtatom meg a kezdő lapomat folyamat ha megnyitom ezt az oldalt hozza be kezdésképpen : [link]
De amint rákatintok "házikóra" automatikusan a beállítot kezdőlapot hozza be :/ van valami tip h tudnám újra beállítani h egyből az én általam választott kezdőlap jelenjen meg legelőször :) Előre is köszönöm a választ!
Ha a kezdőlap bállításásnál nem tudod átállítani a dolgokat, akkor próbáld meg az "about:config"-nál.
Fel fogja rá hívni a figyelmed, de én is megteszem: Ne állítgass át random dolgokat, próbáld meg megkeresni, hogy hova ékelődte be magát, márha ott megtalálod.
Csak írb be a címsorba, hogy about:config
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!