Hogyan lehet beállítani, hogy ne lássák a blogomat?
Nemrég csináltam magamnak egy blogot, amit naplónak használok és azt szeretném, hogy senki ne láthassa, csak én. Találtam mindenféle beállításokat, de nem vagyok benne biztos, hogy tényleg beállítódott, hogy ne nézhessék mások, mert sosem értettem az ilyen beállítgatásokhoz. Ha valaki tudja, hogy ezt hol kell beállítani, akkor szeretném, ha leírná nekem. Ilyen blogspot.com-os, blogom van, amihez gmail.com-os e-mail címet kell csinálni.
köszi! :)
A Beállítások menüben van oldalt. Az Alapban és az Engedélyekben. Alap / Adatvédelem mindkét kérdésre nem válasz. Engedélyek / Blog olvasók / Csak a blogszerzők pötty. Aztán szerintem próbáltasd ki valakivel, hogy ő mit lát mint külső ember.
Itt van még egy leírás, ha teljesen el akarod tüntetni:
Ehhez viszont újra kell kezdeni az egészet, mert a korábbi bejegyzéseidet már indexelte a google.
köszönöm szépen! :)
nagyon hasznos volt a válaszod, sokat segítettél :)
megnéztem, amit leírtál, szerencsére jól volt beállítva.
a linket is elolvastam. hát, nem minden részét értem, mert elég rosszul fordítódott le, de amennyit megértettem, annyi jól van beállítva.
leellenőriztem, hogy a google kiadja-e, ha beírom a keresőbe, szerencsére az sem adja ki, pedig többféleképpen is beírtam.
azt is megcsináltam, hogy meg akartam nyitni úgy, hogy nem voltam bejelentkezve, és úgy sem adja ki, csak kiír valami olyat, hogy előbb jelentkezzek be.
akkor ezek szerint gondolom mások sem látják ugye? vagy van még valami, amit leellenőrizzek?
Infomoly
Kipróbáltam, amit írtál. Írogattam be olyan dolgokat a google-ba, amik szerepelnek a blogomban, és nem adta ki. Mondjuk tényleg nincsenek benne ugyanazok a dolgok sokszor. De a blog címét is beírtam, és azt sem adta ki. Tehát szerintem sikerült láthatatlanná tenni :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!