Kapi Hospital VS. Mozilla Firefox. Miért nem tölt be?
Üdv!
Kizárólag a Mozilla Firefox, és kizárólag a Kapi Hospital
Nem tölti be, csak fehés képernyő, és pár felirat a játékból, ami megjelenik
Sütik/előzmények/gyorsítótár törlése megvolt, a Firefox a legfrissebb, Flash Player frissítve
Igen, a JAVA frissítésével is próbálkoztam
Sőt!
Firefox, Flash Player, Java uninstallal is (Revo Uninstaller - rel), aztán sorban leszedtem mindet a hivatalos oldalakról, majd telepítettem a Firefoxot, a JAVA-t, majd a FLASH Playert...
Ezután ellenőriztem, hogy van-e frissítés, nem volt (tehát mind a legújabb)
Minden működik mindegyik böngészővel (Chrome, Opera, Firefox, Iexplorer 10) , csak és kizárólag a Firefox-KapiHospital páros nem megy, és csak és kizárlag ezen a gépen... Más gépen megy rendesen... ez az érdekes az egészben....
Nem lett letiltva a böngészőben, vagy ilyesmi, ugyanúgy fehérség, és a bevezető szöveg ott van fekete betűkkel a helyén, rendezetten (ahogy egyébként is megjelenne)
VGA driver hiba lesz!. Frissítsd a videokártyád driverét és ha lehet akkor a programokban Ne használd a hardveres gyorsítást,kapcsold ki a programban, a leképezés legyen szoftveres!
Esetleg a kártyabeállítások okozhatják API specifikus beállítások pl puffermélység, VSYNC...
VGA driver legújabb, minden teszt lefut rendesen, a játékok is mennek
Meg akkor szerintem máshol is lenne hiba...
Érdekes :)
De nem zavar, csak érdekes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!