Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet internetet...

Hogyan lehet internetet külterületre?

Figyelt kérdés
Ahol nincs semmilyen kábelos dolog!
2009. szept. 24. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:

"Hogyan lehet internetet külterületre?" hol az igen?

gondolom arra vagy kíváncsi, hogy lehet olyan helyen netet szerezni ahol nincs kábelnet, de gáz, h ezt ki kell találni mert nem tudsz fogalmazni.

amúgy pl mobilnettel.

2009. szept. 24. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a legszebb, hogy még Budapest külső kerületeiben sem megy mindenhol a kábeles net! Öregek és túlterheltek a telefonvonalak, kábeltévét néhány gazdag bevezette, a többinek nincs. Marad a mobilnet. De nagyon nézd meg, melyiknek milyen a lefedettsége. Három cég van, a Pannónt nagyon szidják, T-Mobilet kevésbé, de egyiket se ismerem. A Vodafone nálunk ragyogóan megy, HSDPA 3G, havi 5500 ft., 1 éves szerződés. Van feltöltőkártyás is, csak az eszközt kell megvenni. Nézd meg a honlapokat.
2009. szept. 24. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:

1. Ha arra gondolsz, hogy internetelerest szeretnel, olyan helyen ahol nincs se tv kabel, se telefon, szoval senki nem szolgaltat internetet, akkor a muholdas internet a megoldas de az eleg draga es tudtommal max 1 mbit

2. ha meg arra gondoltal, hogy az udvaron is akarsz laptoopozni, akkor meg kell egy wireless router (vezetek nelkuli router), es rakd ki az ablakba (vagy vekony falon lehet hogy at is megy), es arra csatlakozz:D

2009. szept. 24. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a mobilinternetre gondol,

De én nem ajánlom (tapasztalat)

Én megkötöttem a piros szolgáltatónál 2 éves szerződést, internet szabadon tarifacsomagra, ami akkor azt jelentette, hogy havi 6000 HUf ért normál felhasználás mellett korlátlanul netezhetek, bárhol az ország határain belül.

Ez szép és jó meg minden, MOST JÖN A DE

DE eltelt fél év és egyoldalúan módosították a szerződést:

ha egy számlázási időszakban átlépem a 6 GB.ot korlátoznak 512 kb re.

Ahogy letelik a hónap akkor oldanak fel.

Ez is elég furcsa, hogy rájuk kell telefonálni, hogy HAHÓÓÓÓÓÓ letelt a hónap oldjatok már fel.

Szóval nagyon gondold meg és járj utána mielőtt bármit is csinálsz.Én most fogom felmondani a szerződést, persze fizetnem kell 25000-et :(

2009. szept. 24. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha valaki sokat tölt le, azt szokták korlátozni. Én csak böngészésre, levelezésre, videók nézegetésére használom, még soha nem korlátoztak (5G azért nem kevés). Viszont a 25%.os ÁFA miatt volt áremelés, erről nem a cégek tehetnek.
2009. szept. 24. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem az áfáról beszélek, hanem arról hogy milyen aljas reklámokkal palizzák be az embereket.

Én sem töltök sokat, sőt már netes játékokkal sem nagyon játszom, a 5-6 GB-ot hamar át lehet lépni ám, 1 videó a videán vagy yuty-on hossztól függően 10-20-30 Mb is lehet.

2009. szept. 24. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!