Megőrülök! Ez mitől van? Óraátállítás!? :S
Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 21:48
11/16 anonim válasza:
Nem egyszerű kicserélni, eléggé darabokra kell szedni hozzá a laptopot. Ráadásul nem "sima" gombelem kell bele, hanem leszigetelt, kábellel és csatlakozóval rendelkező. Lehet jobban jársz, ha elviszed szervizbe. Itt egy kép a laptopod alaplapjáról és az elemről. De mire idáig eljutsz, miszlikbe szeded a gépet.
12/16 A kérdező kommentje:
o.O nagyon köszönöm a segítséget,szerintem inkább elviszem egy szerelőhöz...nagyon megijesztettek a képek...:DD
Köszönöm mégegyszer a hasznos válaszokat!!!!
2013. ápr. 15. 22:58
13/16 anonim válasza:
Én egyszer cseréltem ki ismerős gépébe az elemet...vicces volt, mert az alsó burkolat rátakar, így totál szét kellett szedni a gépet a cseréjéhez...plusz mindenhol van valami kis csavar ami tart valamit...hát jó móka volt.
14/16 anonim válasza:
Az én gépemben közvetlenül az alsó műanyag takaró alatt van, foglalatban. 3-5 perc a csere. Nálam a hűtés megtisztításához kell szétbombázni teljesen a gépet. Kb. két hete tisztítottam ki.
15/16 anonim válasza:
Kukáztam évekkel ezelőtz egy régi IBM Thinkpadot, ki kellett cserélni benne az alaplapi elemet. Szervízben egyből rávágták, hogy ahhoz teljesen szét kellene szedni, kb. 8000 ft. Mit gondoltok, hol volt? Az akkut kivettem, az alatt. De inkább a barátomra bíztam, aki kivette a régi elemet és az újat le is szigetelte. Azóta sincs vele gond. Elemcsere után a BIOS-t be kell állítani (Date et Time stb.
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!