A Google-nek mostmár Googgel Wallet-ja is van. Ezek tényleg világuralomra törnek? Hogyhogy nem akadályozzák meg ezt a monopóliumot?
A Google Pénztárca már vagy 2 éve létezik, igaz csak tavaly augusztustól támogat mindenféle bankkártyát. Nekem jól jött, amikor ezzel könnyen és egyszerűen vásárolhattam alkalmazásokat az Androidos telefonomra!
Egyébként Én sem értem, hogy miért baj, hogy ingyenesen egy csomó hasznos szolgáltatást biztosít a cég. A monopólium meg azért nem igaz szerintem, mert a cégnek vannak vetélytársai akár böngésző, kereső motor, email szolgáltatás, felhő alapú tárhely vagy közösségi oldal típusú szolgáltatások terén is.
gmail is a legmegbízhatóbb ingyenes levelezőrendszer, és még gyors is, spamszűrője is kiváló.
Amíg ingyenesek ezek addig nem probléma.
Nem is kell megállítani, ők legalább csinálnak valamit, nem mint a sok birka magyar, meg a vezetőink kik adókreáláshoz értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!