YouTube segítségkérés?
Sziasztok! Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy volt egy profilom a youtube-n, ahová töltöttem is fel videókat, privát, és publikus videókat is, amiket még mindig fent is vannak, és oda van írva hogy én töltöttem fel ugye, de mikor belépek a profilomba, ott nincs egy videó sem, tehát azokat a videókat amit régen töltöttem fel nem tudom eléri, sem törölni sem ha szeretném. ez azóta van mióta ilyen új stílusa lett a youtubenak. Tehát be tudok lépni azzal az e-mail címe és jelszóval amivel még egyszer regiztem rá, de azok a videók már nincsenek fent amit régen feltöltöttem, vagyis fent vannak, mert meg lehet nézni, de szerkeszteni stb nem tudom őket. Mi a teendő ez ügyeben? létre hozott volna egy al profilt vagy nem értem hogy van ez.
továbbá van egy gmailos- email címem, és egy citromamilos, és a citromail-os van regizve a youtuben még régen, és ha be vagyok lépve a gmailba akkor nem enged a youtube-ra belépni csak ha a gmailos-ból kilépek. mióta így átalakították azóta nem tudom elérni a régi videóimat.
Szia
Kizárt dolog hogy a citromail-es címmel töltöttél fel videót.
Saját YT. profil, csak G-mail es címmel lehetséges.
Amikor belépsz abba a bizonyos profilba, akkor legfelül a Feltöltés gomb melletti kis jelre klikkelj, és választ a videókezelő-t ! Ha itt nem jelennek az általad feltöltött videók, akkor nem a megfelelő profilban vagy.
Nem hoztak létre profilt az biztos, mert ilyet nem szoktak. Én is jártam már így, vagyis összekeveredtek a címek, és a JSz.-k a fejemben, de aztán rájöttem, hogy én hibáztam. :)
Hát, ez több mint talányos.
Ilyenről , eddig még nem hallottam.
Esetleg a videókezelőben, felül, jobb oldalon, a "Nézet" mellett, állítgass valamit. mert ha ott Pl. a "Nem listázott" szerepel beállításként, akkor nekem sem látható egy videó sem.
Ez csak tipp.
Megkerestem az említett csatornát.
Meg is találtam, és azt írja hogy össz. 9 videó van a csatornán. vagyis csak volt, mert mint a hogy azt látod, a YT. törölhette a videóidat: [link]
Ez akkor szokott előfordulni, amikor a feltöltött anyag, szerzői jogokat sért. Szerintem a te esetedben is erről lehet szó, hogy a zene, az szerzői oltalom alatt volt, és a szerző, (a tulajdonos) letiltatta a videót.
Hali!
Nekem ugyanez a problémám.
Egyenlőre nem találtam megoldást. Próbálkoztam mindennel ami eszembe jutott, és amit neten találtam erről. De egyik sem segített.
A régi youtube reggel sokáig nem léptem be, majd mikor nemrégiben be akartam lépni, csak ezt a google-os fiók összekapcsolós dolog meglépése után tudtam belépni, azonban a régi videókat és feltöltéseket nem engedte elérni.
Próbálkoztam fiók szétkapcsolással is, de az sem segített.
A régi videókra ha rákeresek megvannak, illetve még egy amit le akartam törölni, mert a video alatti zene a barátomtól van, és le akartam szedni.
Én mailboxos címről reggeltem annó, és működött is.
Az új youtube fiókot pedig ugyanarra az email címre építette rá, de nem értem hogy akkor miért nem látom a régieket, vagy hogy lehetne szerkeszteni hozzáférni.
Órákat keresgéltem a neten és nincs olyan menü amit ne próbáltam volna többször.
Nekem viszont fordítva van, csak akkor tudok belépni a youtube-ra mikor belépek a mailbe, sőt akkor automatikusan a youtubera is belép.
Nincs több ötletem, órákig szivattam magam ezzel.
Ha valakinek volt hasonló, és leírná mit lehet tenni sokat segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!