Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » YouTube segítségkérés?

YouTube segítségkérés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy volt egy profilom a youtube-n, ahová töltöttem is fel videókat, privát, és publikus videókat is, amiket még mindig fent is vannak, és oda van írva hogy én töltöttem fel ugye, de mikor belépek a profilomba, ott nincs egy videó sem, tehát azokat a videókat amit régen töltöttem fel nem tudom eléri, sem törölni sem ha szeretném. ez azóta van mióta ilyen új stílusa lett a youtubenak. Tehát be tudok lépni azzal az e-mail címe és jelszóval amivel még egyszer regiztem rá, de azok a videók már nincsenek fent amit régen feltöltöttem, vagyis fent vannak, mert meg lehet nézni, de szerkeszteni stb nem tudom őket. Mi a teendő ez ügyeben? létre hozott volna egy al profilt vagy nem értem hogy van ez.

továbbá van egy gmailos- email címem, és egy citromamilos, és a citromail-os van regizve a youtuben még régen, és ha be vagyok lépve a gmailba akkor nem enged a youtube-ra belépni csak ha a gmailos-ból kilépek. mióta így átalakították azóta nem tudom elérni a régi videóimat.

2013. ápr. 14. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia

Kizárt dolog hogy a citromail-es címmel töltöttél fel videót.

Saját YT. profil, csak G-mail es címmel lehetséges.

Amikor belépsz abba a bizonyos profilba, akkor legfelül a Feltöltés gomb melletti kis jelre klikkelj, és választ a videókezelő-t ! Ha itt nem jelennek az általad feltöltött videók, akkor nem a megfelelő profilban vagy.

Nem hoztak létre profilt az biztos, mert ilyet nem szoktak. Én is jártam már így, vagyis összekeveredtek a címek, és a JSz.-k a fejemben, de aztán rájöttem, hogy én hibáztam. :)

2013. ápr. 15. 06:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia! Pedig így van le is írom neked. van egy e-mail címmem huncsik@citromail.hu régen ezzel regiztem a youtube-ra. be is írom meg a jelszót is és be is enged, viszont a régen feltölött videóim a videókezelőbe nincsenek ott. a youtuben fent vannak mert ha az elmentett linket behozom akkor bejön a video és meg is tudom nézni, és a videó alatt ott van a felhasználónevem hogy én töltöttem fel, viszont ha a videókezelőbe megyek nincsenek ott, csak az a 2 videó amit pl ebben az évben töltöttem fel, vagyis nem rég. a régi videóimat nem tudom elérni pl. ha törölni szeretném. ezt nem értem hogy hogy van. a g-mail os címet az nem rég csináltam, de azzal nem regiztem a youtuben.
2013. ápr. 16. 10:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát, ez több mint talányos.

Ilyenről , eddig még nem hallottam.

Esetleg a videókezelőben, felül, jobb oldalon, a "Nézet" mellett, állítgass valamit. mert ha ott Pl. a "Nem listázott" szerepel beállításként, akkor nekem sem látható egy videó sem.

Ez csak tipp.

2013. ápr. 16. 10:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát jah, elég durva, és nem értem hogy van ez. rámentem a videókezelőben a nézetre, és ott a legujabb volt bejelölve. most rámentem hogy a privátot hozza fel, és azt írja nem található 1 videó sem. holott raktam fel 3 privát videót, és meg is tudom nézni, mert a weboldal ahol megjelenítettem ott van és meg tudom nézni, de a youtube profilban meg már nincs, és ha törölni akarnám, vagy szerkeszteni akkor nem tudom. illetve a lejátszási listánál sincs semmi, holott én létrehoztam egy mulatós miki lejátszási listát, de nincs ott, ha a youtuben beírom hogy mulatós miki akkor felhozza a videót ami fel van töltve ugye csak azt nem értem amit régen töltöttem fel akkor miért nincs ott, csak az ujjak vannak ott. a privát videók sincsenek ott.
2013. ápr. 17. 08:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Megkerestem az említett csatornát.

Meg is találtam, és azt írja hogy össz. 9 videó van a csatornán. vagyis csak volt, mert mint a hogy azt látod, a YT. törölhette a videóidat: [link]

Ez akkor szokott előfordulni, amikor a feltöltött anyag, szerzői jogokat sért. Szerintem a te esetedben is erről lehet szó, hogy a zene, az szerzői oltalom alatt volt, és a szerző, (a tulajdonos) letiltatta a videót.

2013. ápr. 17. 09:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem, azokat a videókat én töröltem. mint látod 1 videó van benne még, azt hagytam meg, de a videókezelőben az sincs ott. és a privát videóim sincsenek ott, viszont a weboldalon ahová belinkeltem ott meg ott van, és megnézhető, csak a feladatkezelőben nincs, így ha módosítani akarnám nem tudnám :S. azokat a videókat még kb 1 éve töröltem, de akkor még ott volt a többi is. de régen nem volt ez, vagy is én nem vettem észre hogy mikor be vagyok lépve a youtubera pl a huncsik@citromail.hu címmel akkor pl a gmailos leveleket nem tudom megnézni, mert ki kell jelentkezi a gmail felületen, és a gmailos címemmel ugy tudok belépni csak.
2013. ápr. 18. 07:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Sajnos kifogytam az ötletekből. Sorry.
2013. ápr. 18. 09:06
 8/10 A kérdező kommentje:
az kár :(
2013. ápr. 20. 23:11
 9/10 anonim válasza:
Régen még nem volt a google és a yotubue partner, akkor még bármilyen email címmel lehetett regisztrálni..
2013. máj. 26. 14:23
 10/10 PPeti válasza:

Hali!

Nekem ugyanez a problémám.

Egyenlőre nem találtam megoldást. Próbálkoztam mindennel ami eszembe jutott, és amit neten találtam erről. De egyik sem segített.

A régi youtube reggel sokáig nem léptem be, majd mikor nemrégiben be akartam lépni, csak ezt a google-os fiók összekapcsolós dolog meglépése után tudtam belépni, azonban a régi videókat és feltöltéseket nem engedte elérni.

Próbálkoztam fiók szétkapcsolással is, de az sem segített.

A régi videókra ha rákeresek megvannak, illetve még egy amit le akartam törölni, mert a video alatti zene a barátomtól van, és le akartam szedni.

Én mailboxos címről reggeltem annó, és működött is.

Az új youtube fiókot pedig ugyanarra az email címre építette rá, de nem értem hogy akkor miért nem látom a régieket, vagy hogy lehetne szerkeszteni hozzáférni.

Órákat keresgéltem a neten és nincs olyan menü amit ne próbáltam volna többször.

Nekem viszont fordítva van, csak akkor tudok belépni a youtube-ra mikor belépek a mailbe, sőt akkor automatikusan a youtubera is belép.

Nincs több ötletem, órákig szivattam magam ezzel.

Ha valakinek volt hasonló, és leírná mit lehet tenni sokat segítene.

2013. jún. 11. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!