Crack1019 kérdése:
Lehet valahonnan letölteni tp link tl-r460 tipusú ruterhez illesztő programot? (Most kaptam eggyet de cd-t nem kaptam hozzá! )
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 09:09
1/6 Komplikato válasza:
Routerhez nincs és nem is volt "illesztő program", se driver. A Router egy a géptől független önálló eszköt.
2/6 P.O.C. válasza:
Egy routerhez nem kell semmilyen illesztőprogram. TCP/IP protokollon keresztül működik. A CD ami eredetileg van a routehez, az sem módosít semmi az operációs rendszeren nem rak fel programot vagy drivert, csupán konfigurálja az eszközt, amit ugyan úgy megtehetsz a router webes admin felületén keresztül is.
Ez a leírás, majd eligazít:
Ugyan ez Wi-Fi routerhez készült, de azt leszámítva mindent ugyan úgy kell beállítani rajta.
3/6 A kérdező kommentje:
Mindent ugy csinálltam ahogy a leírásban volt!! És azt irta ki a gép hogy azonosítatlan hálózat!
2013. ápr. 14. 10:05
4/6 P.O.C. válasza:
A status mint mutat a routeren? Sikerült csatlakozni a routernek a nethez? (A status -on belül a WAN -t nézd!)
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem csatlakozott mert mikor ki van huzva az internet akkor piros keresztel át van huzva a kis (net) ikon most meg egy sárga 3szögben 1 felkiálltó jel. A Wan lámpa is világit meg a Lan is! (szerintem minden ok. csak én nem értek hozzá!) :-)
2013. ápr. 14. 10:35
6/6 P.O.C. válasza:
Lámpákat hiába nézed, nem tudsz meg belőlük semmit. Szerintem kérj meg valami hozzáértőt, aki 3 perc alatt beállítja neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!