Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Caps Lock billentyű használa...

A Caps Lock billentyű használata miért kiabálás?

Figyelt kérdés

Melyik marha hiszi azt hogy a CapsLock-al írt szöveg kiabálásnak minősül? És honna ered ez az ökörség?

És főleg miért égeteik le magukat (egyébként jó fórumok) ekkora baromsággal?

2009. szept. 23. 16:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem baromság. ez tényleg annak számít. az hogy most téged ez nem izgat,akkor használj bátran caps lockot. de csak fontos információk,tények,valami kiemelésére szoktuk használni..és ha vmi fontosat mondunk.azt általában hangosabban is mondjuk..
2009. szept. 23. 17:08
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez az interneten egy általánosan elfogadott tény. Illetve valamivel jelölni kell, hogyha már az ember agya kezd elborulni. Plusz egy normális ember ugyúgy el tudja olvasni a rendes betűkkel írt szöveget is, míg a caps lock benyomásával és a nyomtatott betűkkel való írással azt feltételezzük, hogy a szöveg címzettje valami gyp-s, barom kb. és csak így fogja fel mit akarunk (ergó kiabálunk)
2009. szept. 23. 17:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Van egy sereg dolog, ami bár nem hallottunk róla, de megegyezéses alapon másoknál azt jelenti amit...

Amúgy, ha megnézed a kérdések között a sajátod, láthatod miért gondolják ezt kiabálásnak...mert indulattal van telve...és végül is nem így van?

2009. szept. 23. 17:11
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
2009. szept. 23. 17:18
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Neked Caps Lock sem kell,hogy leégesd magad.
2009. szept. 23. 17:21
 6/18 A kérdező kommentje:

Na ezzel egyetértek! Az első komment azon részével amely a KIEMELÉSRE vonatkozik! És hogyne lennék indulatos, azért törölték egy kommentem egy fórumról mert fontosnak tartott dolgot nagybetűkkel irtam... Ez a legnagyobb marhaság amit eddig hallottam!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ: na ez igy kiabálás.

2009. szept. 23. 17:24
 7/18 A kérdező kommentje:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

most meg jön itt nekem a wikipédiával! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

A wikipédiát nem szakemberek írják hanem olyan kis buták mint a 17:24-es

2009. szept. 23. 17:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne húzd fel magad...

Te írtál a wikipédiába? Mert a 17:24-es nevezetű kis buta te vagy, ha jól látom...

De ez most csak froclizás...nevess egyet és spongyát rá!

2009. szept. 23. 17:39
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kialakult szokás,paragrafust nem tudunk róla mutatni.Az hogy neked nem tetszik az a magánügyed.
2009. szept. 23. 18:13
 10/18 A kérdező kommentje:

He-He. Tényleg én vagyok a 17:24 XD 17:21 akartam irni...

De nyugi, már vettem be xanaxot. XD

Ennyi kommentből leszűröm, hogy az internetezők többsége elfogadja azt a tényt melyszerint a nyomtatott betű kiabálás! De akkor most minden mondatot kiabálva kezdek?

De akkor is baromság....

2009. szept. 23. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!