Ha az svchost. Exe fájlokat nem engedem ki a netre abból lehet baj?
Figyelt kérdés
Az ESET tűzfalát interaktív módba állítottam és így minden fájlt megkérdez hogy kiengedem a netre. Ugye egy svchost.exe fájl mögött több folyamat is lehet ezért gondoltam jobb lesz ha ezeket a fájlokat nem engedem ki a netre. Lehet valami baj ettől?2013. ápr. 12. 20:30
2/2 anonim válasza:
Ki kell engedni! Általában a Folyamatokban 5-6 svchost.exe működik egyszerre normál körülmények között. Nálam is Eset Smart Security6 a védelem. Én az ESS6 telepítésénél hagytam dolgozni, beállította a rendszert, aztán Interaktív szűrési módban megnyitottam a böngészőket, levelezőt, netkapcsolatot. Amikor ez megvolt, átváltottam Automatikus szűrésre.
Egyébként ha nem megy, segítenek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!