Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a ragyát lehet csinálni...

Mi a ragyát lehet csinálni ezekkel a spamekkel?

Figyelt kérdés

Van, hogy egy nap alatt 10-20 ilyen "én vagyok a kiválasztott" meg "nyertes" meg "csomagom érkezett", "kisorsoltak" hülyeségeket kapok.

Már annyira elegem van belőlük. Ami frankón vmi hivatalos nyereményjáték vagy hasonló, azokon van egy link, hogy leiratkozás. De ezeken nincs. Már van közel 100 szűrőm, de mindig újabb és újabb címekről bombáznak ezekkel a vacakokkal.

2013. ápr. 12. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Fogadjunk, hogy Freemail postafiókod van, nálam is ez a helyzet (imádom, amikor pénisznövelés, vagy prosti árulja magát, nő vagyok).
2013. ápr. 12. 12:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Cirtomos vagyok. Én is nő. Imádom én is, amikor a ilyen pénisznövelős kapszulákkal kínálgatnak. Meg a fekete ghánai ribik is megtaláltak már néhányszor
2013. ápr. 12. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Citromail ugyanannyi spamot enged át. Egyébként a bal oldalon van a Szabályok és szűrők, én már beleuntam és az ilyeneket élből törlöm.
2013. ápr. 12. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Használj olyan lebelezőrendszert, aminek van rendes spamszűrője. Pl gmail. Cím alapján hiába tiltod ki őket, ugyanis többmilliárd cím lehet a spammerek adatbázisában. Ha bármire kattintasz-válaszolsz-leíiratkozni próbálsz, azzal csak megerősíted, hogy az e-mail cím valós, működik és használják is.
2013. ápr. 12. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:
gmailt kell használni! Nagyon ritkán csúszik át egy spam
2013. ápr. 12. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:
törlésen kívül mit szeretnél még velük csinálni??
2013. ápr. 12. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!