Hogy lehet az ilyen flashplayer-es izéket letölteni?
Figyelt kérdés
Tehát, mikor flash player-es programot nyit meg a neten, azt mivel lehet letölteni?2009. szept. 22. 21:34
2/12 anonim válasza:
óóó de nagy arcod van hallod?!
nem azt kérdeztem hogy a flash playert honnan tudom letölteni, hanem hogy a flash player-el megnyitott fájlokat hol lehet letölteni, érted?!
tehát találok egy játékot neten ami flash playerrel megy, és azt a játékot hol lehet letölteni?
3/12 A kérdező kommentje:
Na szóval az előző kommentet is én írtam, csak véletlenül másik felhasználóval volt belépve
oda már leírtam a véleményemet, olvasd el:D
2009. szept. 26. 14:43
4/12 anonim válasza:
Ó,te kis szerény,fogalmazd meg érthetően a kérdésedet,vagy keresd meg magadnak a megoldást.
5/12 A kérdező kommentje:
jó, lehet hogy hülyén fogalmaztam a kérdést, most már el van magyarázva, most már segíthetsz..
2009. szept. 26. 20:23
6/12 anonim válasza:
Itt van egy program:Save Flash 4.1
Ez azt ígéri,hogy el lehet menteni vele az online játékot.Még nem használtam,nézd meg,hátha......
7/12 anonim válasza:
Ááááá,nem működik a letöltőlink.
8/12 anonim válasza:
Ez működik:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
9/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!