A YouTube csatornámra miért nem érkezik pénz?
Körülbelül 5-6 hónapja csináltam meg az AdSense fiókot a YouTube csatornámra. A csatornára eddig kb. 5000 Ft. bevétel érkezett, ám Április 1.-től 0 Ft jön. Raktam fel azóta videót, aminek 3 nap alatt lett 300-as nézettsége, és több feliratkozóm is lett, illetve sokan látogatták azóta az oldalt, biztos, hogy jönnie kellett volna bevételnek.
Nem vagyok egyedül a problémával, több barátom is jelezte, hogy nekik sem jön Április óta bevétel... Mi történthetett? Ők is raktak fel azóta videót, és nekik sem jön semmi. (Az ő csatornájuk látogatottabb, nagyobb sokkal mint az enyém, nekik napi átlagban 2-300 Ft-os bevétel jött, nekem olyan 30-40 Ft napi átlagban)
A fiókot visszaigazoltam, minden adatvédelmi követelménynek eleget tettem még hónapokkal ezelőtt, most Áprilisban mégis megállt a bevételszerzés, pedig az újonnan feltöltött videók mellett megjelenik YouTube-on a "Bevételt hoz" fülecske. Mi lehet a gond?
Csatornám: http://www.youtube.com/heliengine
Most megnéztem pontosabban, és azt írja, hogy:
2013. ápr. 1., H
CPC: 11 Ft
Oldal RPM-je: 517 Ft
Becsült bevétel: 0 Ft
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!