Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A YouTube csatornámra miért...

A YouTube csatornámra miért nem érkezik pénz?

Figyelt kérdés

Körülbelül 5-6 hónapja csináltam meg az AdSense fiókot a YouTube csatornámra. A csatornára eddig kb. 5000 Ft. bevétel érkezett, ám Április 1.-től 0 Ft jön. Raktam fel azóta videót, aminek 3 nap alatt lett 300-as nézettsége, és több feliratkozóm is lett, illetve sokan látogatták azóta az oldalt, biztos, hogy jönnie kellett volna bevételnek.

Nem vagyok egyedül a problémával, több barátom is jelezte, hogy nekik sem jön Április óta bevétel... Mi történthetett? Ők is raktak fel azóta videót, és nekik sem jön semmi. (Az ő csatornájuk látogatottabb, nagyobb sokkal mint az enyém, nekik napi átlagban 2-300 Ft-os bevétel jött, nekem olyan 30-40 Ft napi átlagban)

A fiókot visszaigazoltam, minden adatvédelmi követelménynek eleget tettem még hónapokkal ezelőtt, most Áprilisban mégis megállt a bevételszerzés, pedig az újonnan feltöltött videók mellett megjelenik YouTube-on a "Bevételt hoz" fülecske. Mi lehet a gond?

Csatornám: http://www.youtube.com/heliengine

2013. ápr. 11. 13:48
 1/7 uno20001 ***** válasza:
300 megtekintés? 36 feliratkozó? Erre fizetni kéne?
2013. ápr. 11. 14:37
 2/7 A kérdező kommentje:
...igen, fizetni. Mint már leírtam, fizetett eddig is, és ezelőtt csak kevesebb volt...... de azt is leírtam, hogy az enyéménél sokkal magasabb nézettségű felhasználók se kapnak április óta pénzt...
2013. ápr. 11. 14:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértetted. Nem úgy értem, hogy kiutalva fizetnek a 300-as megtekintésű videó után, hanem az AdSense fiókban a mérő nem mutat Április óta semmit, csak azt, hogy 0 Ft bevétel jött.
2013. ápr. 11. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Kevés a nézettséged a látogatottság alapú reklámokhoz és nincs átkattintás sem ezen kevés látogatóból.
2013. ápr. 11. 15:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Volt olyan, hogy pár napig semmi nem jött, de olyan hogy 11 napon keresztül 0, olyan sosem... azóta pedig csak emelkedett a nézettség, és új videót is töltöttem fel. Nem a nézettség a válasz arra, hogy 11 napja 0 Ft-ot számlál a fiók. Egyrészt, másrészt akkor a barátaim csatornái? Nekik vagy 10-szer akkora nézettségük van, mint nekem, és nekik sem számlál Április 1. óta semmit a fiók. (Ők is töltöttek fel Április 1. óta új videót)
2013. ápr. 11. 15:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Most megnéztem pontosabban, és azt írja, hogy:

2013. ápr. 1., H

CPC: 11 Ft

Oldal RPM-je: 517 Ft

Becsült bevétel: 0 Ft

???

2013. ápr. 11. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem is ugyan ez volt, megoldódott neked?
2014. máj. 15. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!