A gmail össze van kötve a google+al?
Értem, köszönöm.
Akkor most nem tudom, be merjek-e lépni a saját gépemről a barátnőm gmail fiókjába.:D nem akarok lebukni.:D
Nem ismerem a szitut, csak a törvényt.
Ez nem gerinctelenség, de még csak nem is szabálysértés, hanem bűncselekmény.
Blablabla.
Ha le is buknék, barátnőm nem fog feljelenteni, max besértődik, ennyi.
Még ha fel is jelentene, szerintetek elítélnek, mert megnéztem az asszony gmailjét?:D
Bár amilyen világot élünk, az életveszélyes verekedős kanc igányokat nem csukják le, ilyenért meg lehet letöltendőt adnának.
A gmailben visszanézhető, hogy bizonyos időpontokban mely ip címekről volt bejelentkezés, sőt kijelzi, hogy adott pillanatban más gépről is be van jelentkezve valaki.
Nem "lehet" hogy lebuksz, hanem biztos hogy lebuksz.
Ott alul én is tudom ezt a lehetőséget, de barátnőm biztos nem tudja, vagy ha tudja is, nem hiszem, hogy szokta nézegetni.
Természetesen olyankor tenném(éjjel mondjuk), amikor biztos nincs ő is bejelentkezve, szóval nem lennénk bent egyszerre két gépről.
Utána szépen rendesen kijelentkezek, szóval max alul a részleteknél derülhetne ki, de azt úgyse nézegeti. Főleg hogy sok helyről szokott netezni wifin, fel se tűnne neki talán.
Persze, fel sem tűnne neki, hogy amikor ő alszik, akkor is bejelentkezik.
Ha ennyire butának nézed, a pénze miatt vagy vele? Legalább jó nő v. annyi a ZS, hogy sok mindent el lehet nézni neki? Képet mutathatnál!
Most ezt nem értem, ha ő alszik, hogy tűnne fel neki, ha bejelentkezek? Leszámítva ott alul, de azt nem hiszem, hogy nézi.
Amúgy jó nő, de ez nem lényeges most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!