Ha valaki törli az Előzményekből a megnézett oldalakat, vissza lehet azt még valahol keresni a gépen/-ben?
Figyelt kérdés
Internet Előzmények, Előzmények törlése2013. ápr. 8. 14:29
1/6 anonim válasza:
Nem, ez nem olyan mint egy fájl amire rákeresel és visszaállíthatod. Az előzményekben csak hivatkozások vannak, amiket egy konténerfájl tárol. Ha azt üríted a fájl még megmarad, így azt nem látják fájlvisszaállító programok.
2/6 anonim válasza:
IExplorer kicsit talán más, mert ott Office szinten felbukkanhatnak régen látott oldalak akár Word-ben is, ahol a linkeket kel lállítani (jártam már így), de más böngészőknél ha törlöd, akkor törölve van.
3/6 Golan Trevize válasza:
Azért a Temporary Internet Files mappából (illetve más böngészőknél ennek a megfelelőjéből) elég jól lehet tippelni.
4/6 anonim válasza:
Az Operánál be lehet állítani, hogy minden kilépésnél törölje a teljes cache-t és temp-et. (Vagy alapból megcsinálja, nem is tudom.)
5/6 A kérdező kommentje:
Arra a "konténerfájl"-ra lennék akkor kiváncsi, hogy azt hol találom a gépen? Egyébként Google Chrome-mot használunk... De akkor megnézem a Temporal.. file-ban is...
2013. ápr. 9. 10:56
6/6 anonim válasza:
Az általad elképzelt módszer túl egyszerű lenne és komolytalan egy böngészőhöz. A fájl nyilván nem egy jegyzettömb lesz amit megnyitva neked tételesen fel vannak sorolva az előzmények.
Hogy ne írjak hülyeséget meg is néztem, és egy kiterjesztés nélküli fájl van ott amit nem tudsz mihez társítani hogy kinyerd belőle az infót vagy még titkosítva is van.
A helye:
C:\Users\[felhasználónév]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default - History
Gondolj arra, hogy te sem szeretnéd ha ennyire egyszerűen kutakodhatnának utának. A Google sem szeretné hogy te ilyen könnyen kutakodj mások után és visszaélj az információval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!