Miért olyan gagyi a Facebook keresője?
Ha tényleg ismered, kérdezd meg a facebookos e-mail címét és rögtön megtalálod. Vagy keresd a közös ismerősök ismerősei között.
Ez így van, akit Kovács Jánosnak hívnak és felteszi magát profilkép, város, iskola stb. nélkül, azt nem sokan találják meg.
Jó kérdés. Én is hiába írok be, várost, munkahelyet vagy iskolát a név után, lesz*rja a kereső semmit nem hoz fel. Utána mikor nagy nehezen ismerősökön keresztül megtalálom az illetőt, kiderül hogy bizony megadta ezeket az adatokat és nyilvános is.
Szerintem is, ez hatalmas gyengéje a fészbuknak.
Sőt az is hogy pár óra múlva már a saját hozzászólásimat sem tudom megtalálni.
Nekem megérkezik a facebookos e-mail címemre minden, a falamra az üzenetek közé.
Aki nem találja a saját hozzászólását, az keresse a Tevékenységnaplóban, mindjárt meglesz az!
Amúgy tényleg gagyi a kereső, de a face is úgy indult, mint az iwiw, hogy eleve csak meghívóval lehetett belépni.
Az újonnan belépők nézzenek szét az ismerőseik ismerősei között a Kit ismerhetek menüben, sok közöst meg lehet találni. És használja minél több ember az ismerősök ajánlása funkciót, egymásnak ezzel segíthetünk a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!