A Youtube ingyen törölte a videóimat szerzői jog megsértése miatt?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy üzenetet hogy amit feltöltöttem videókat eltávolították szerzői jogsértés miatt. Mutattak egy kis videót amiben az van hogy ebből komoly bajom is lehet. Eddig nem történt semmit de mi történhet? Tényleg beperelnek, vagy csak törölték és legközelebb nem csinálhatok ilyet... ? Ez volt az első alkalom.2013. ápr. 5. 16:14
1/3 anonim válasza:
Szerintem egy figyelő progi kapta el valami miatt a videódat, és az küldte az üzentet is. Valószínűleg nem is látta a youtube-nál emberi lény. Többezer ilyen lehet ott naponta, szóval én nem aggódnék. :)
2/3 BM-Striker válasza:
Ne lesz senni baj, a legrosszabb, amit tehetnek, hogy legfeljebb törlik a fiókodat.
3/3 A kérdező kommentje:
Huhh most megnyugodtam :) köszönöm nagyon a válaszokat :D ment a zöld.
2013. ápr. 5. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!