Van bármilyen mód a Facebook üzenetek gépre való lementésére?
Figyelt kérdés
Akár Word dokumentumba, vagy valamilyen program segítségével, teljesen mindegy. Sajnos a régebbi üzeneteket egyszerűen nem tölti be, vagy csak irreális időn belül...Tegnap 2 órán keresztül azzal voltam elfoglalva, hogy próbáltam visszaolvasni a 3 hónappal ezelőtti üzeneteimet valakivel, de nagyon hamar elakadtam, mert egyszerűen lefagy az az égetnivalóan sz*ar oldal...Pedig ez annyira alap lenne, mint mondjuk msn-nél is, hogy szépen vissza lehet mindent olvasgatni, akármilyen régi is...Valami megoldás csak van erre, nem?2013. ápr. 4. 12:15
1/5 anonim válasza:
Kijelöl, ctrl+c, word megnyit, ctrl+v
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, alapból menti-e az oldalra az üzeneteket, vagy külön be kell állítani, de akárhogy is van, nem lehet véletlen, hogy megvannak a régi üzenetek,nyilván azért, hogy az ember bármikor visszanézhesse, ez lenne a minimum...de már néhány hónapra visszamenőleg sem képes betölteni az üzeneteket...
2013. ápr. 4. 12:19
3/5 A kérdező kommentje:
én ezt már próbáltam, de abszolút nem működik:(
2013. ápr. 4. 12:20
4/5 anonim válasza:
Az a probléma, hogy ezeket az üzeneteket a FB csak a szerverein tárolja. Ergo neked minden egyes visszatekerésnél le kell töltened. Namost én nem a FB-nál dolgozom, de ha ott dolgoznék és adatbázisokkal foglalkoznék akkor én is úgy lőném be az adatbázist, hogy a régi üzenetek betöltése kevesebb erőforrást kapjon, elvégre ritkább az, hogy valaki visszafelé keresget, mint hogy az új dolgokat akarja megkapni időben. Úgyhogy ennyi, amennyire tudom nincs ilyen "mentés" gomb.
5/5 anonim válasza:
Esetleg még printscreen gombbal le tudod menteni. A billentyűzeteden keresd meg a Print Screen SysRq gombot (az enter felett lévő "vissza nyíl" billentyű mellett jobbra). Menj az üzenetre, amit le szeretnél menteni. Nyomd meg a Print Screen SysRq gombot, majd Paint megnyit, ott Szerkesztés -> Beillesztés majd elmented a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!