Kaptam a SoundCloud-tól egy üzenetet, hogy felfüggesztették a profilomat, mert szerzői jogokkal védett zenéket töltöttem fel, ez eddig okés, de hogy tudok visszalépni a profilomba (teljes üzenet lent)?
Hi there,
Felülvizsgálatát követően a nyilvántartások, azt látjuk, hogy kapott több szerzői jogok megsértésével kapcsolatos hirdetmények tartalom a SoundCloud fiókjában. Ezeket a hirdetményeket küldtek Önnek válaszként jogsértésben észreveszi, hogy kaptunk szerzői jogok tulajdonosainak.
Vesszük a szerzői jogok megsértése nagyon komolyan. SoundCloud az a hely, hogy az emberek megosszák eredetileg létrehozott hangokat, és ha a SoundCloud közösség továbbra is boldogulni, meg kell minden felhasználó tiszteletben mások szerzői jogait.
A korábbi közlemények világossá tette, hogy bármilyen ismételt jogsértés vezetne felfüggesztését fiókja összhangban a Felhasználási feltételek . Mivel a többszörös megsértése fiókját, most úgy érzi, hogy nincs más választása, mint felfüggeszteni fiókjába.
Ha úgy gondolja, hogy megkapta ezt az értesítést hiba, kérjük, haladéktalanul válaszoljanak az e-mailre. Máskülönben felfüggeszti fiókját hét nap múlva.
SoundCloud Copyrights csapat
(google fordító, ezért olyan értelmetlen kicsit)
légyszi segítsetek, nem akarom hogy töröljék a sc profilomat:(
Ahogy én olvasom, kaptál már több figyelmeztetést szerzői jogok megsértése miatt.
A profilodat felfüggesztették, nem tudsz belépni sehogy.
Ha úgy gondolod, hogy nem jogos a felfüggesztésed, akkor erre az emailre kell válaszolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!