Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kaptam a SoundCloud-tól egy...

Kaptam a SoundCloud-tól egy üzenetet, hogy felfüggesztették a profilomat, mert szerzői jogokkal védett zenéket töltöttem fel, ez eddig okés, de hogy tudok visszalépni a profilomba (teljes üzenet lent)?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs teljes üzenet lent.
2013. ápr. 3. 14:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Hi there,

Felülvizsgálatát követően a nyilvántartások, azt látjuk, hogy kapott több szerzői jogok megsértésével kapcsolatos hirdetmények tartalom a SoundCloud fiókjában. Ezeket a hirdetményeket küldtek Önnek válaszként jogsértésben észreveszi, hogy kaptunk szerzői jogok tulajdonosainak.

Vesszük a szerzői jogok megsértése nagyon komolyan. SoundCloud az a hely, hogy az emberek megosszák eredetileg létrehozott hangokat, és ha a SoundCloud közösség továbbra is boldogulni, meg kell minden felhasználó tiszteletben mások szerzői jogait.

A korábbi közlemények világossá tette, hogy bármilyen ismételt jogsértés vezetne felfüggesztését fiókja összhangban a Felhasználási feltételek . Mivel a többszörös megsértése fiókját, most úgy érzi, hogy nincs más választása, mint felfüggeszteni fiókjába.

Ha úgy gondolja, hogy megkapta ezt az értesítést hiba, kérjük, haladéktalanul válaszoljanak az e-mailre. Máskülönben felfüggeszti fiókját hét nap múlva.

SoundCloud Copyrights csapat

(google fordító, ezért olyan értelmetlen kicsit)

légyszi segítsetek, nem akarom hogy töröljék a sc profilomat:(

2013. ápr. 3. 14:56
 3/6 A kérdező kommentje:
bocsi, véletlen kiírás közbe nem illesztettem be.
2013. ápr. 3. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Betennéd google fordítás nélkül is mondjuk?
2013. ápr. 3. 15:01
 5/6 Golan Trevize ***** válasza:

Ahogy én olvasom, kaptál már több figyelmeztetést szerzői jogok megsértése miatt.

A profilodat felfüggesztették, nem tudsz belépni sehogy.

Ha úgy gondolod, hogy nem jogos a felfüggesztésed, akkor erre az emailre kell válaszolnod.

2013. ápr. 3. 15:04
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!:) visszaírtak, hogy végleg felfüggesztik 7 nap múlva:(
2013. ápr. 6. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!