Deviantarton hogy kell pontot gyűjteni?
Csinálj point commissiont, és ha lesz olyan szerencséd, hogy megbíznak(engem nem szoktak! XD) akkor megkapod tőlük a megbeszélt árat. Vagy csinálj adoptable-kat, karakterdesign amiket eladsz másnak OC-nek vagy a történetébe, azokat is pontokért árulják.
Ott vannak még a versenyek is, sok van, és általában pontot lehet nyerni.
Néhány pontra pedig ott van a dAhub, ahol csak figyelni/lámát küldeni /képeiket a kedvencekbe berakni kell, és azért is lehet pontot kapni. [link]
Ezen kívül még van a kiriban, hogy ha valakinek elkaopd és lefotózod print screen-nel hogy pl. pont 50000 ember látta az oldalát, akkor azért is szoktak pontot adni. (igaz, ilyesmiket nagyon nehéz elkapni)
Az előző hozzászólónak igaza vaan, hogy az adoptable-k, commissionok is jók, főleg ha ilyen licitálós adoptable-t csinálsz, kicsit magasabb autobuy-jal, mert többen megveszik, (legalábbis ahogy én tapasztaltam) és az sem árt, ha több csoportban meg vannak osztva, vannak külön erre készült csoportok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!