Most miért lett ilyen a Google Chrome-om?
Figyelt kérdés
Semmit nem frissítettem, semmit nem telepítettem, fél órával még ezelőtt a régi volt. Most így néz ki:
Nekem a régi jobban tetszett...
2009. szept. 19. 21:45
1/8 anonim válasza:
Automatikusan frissitette magát a 3.0-ra? Nem látom a képet, de nálam is ezt tette.
2/8 anonim válasza:
Igen, nálam is megváltozott automatikusan, és a régi tényleg jobb volt :(...
3/8 anonim válasza:
Legalább a Témákkal dobd fel egy kicsit, nekem most éppen zöld.
4/8 anonim válasza:
Nálam is megváltozott, de nem csak a kinézete, hanem ráadásul folymatosan azt írja ki, bármilyen oldalra lépek, és kattintok 1-2-t, hogy a lap nem jeleníthető meg :S
6/8 anonim válasza:
Tegnap nekem is ezt játszotta, hogy a "lap nem jelenithető meg". Elküldtem hibajelentésként, ma már semmi gond nincs vele.
7/8 anonim válasza:
és hogyan kell hibajelentést küldeni?:)
8/8 anonim válasza:
Bal oldalon: Csavarkulcs melletti menűben: Hiba vagy nem működő webhely bejelentése. Elküldi a monitor képét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!